• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Gouda

Iedereen die een iPhone gebruikt weet hoe kwetsbaar deze zijn en hoe snel bijvoorbeeld het scherm kapot gaat. Het is vervelend maar daar is helaas niet veel aan te doen. Natuurlijk is het gebruik van een hoesje belangrijk maar daarmee voorkom je geen gebruikersschade. Met de tijd zal de batterij achteruit gaan en kan er met een val toch eens iets mis gaan. Je hoeft dan niet in de stress te schieten. Wij staan voor je klaar om binnen 20 minuten jouw telefoon weer te repareren. Dit is natuurlijk ook veel voordeliger als het kopen van een nieuwe iPhone waarbij je ook weer alles over moet zetten.

Controleer verschillende onderdelen

Als een telefoon valt is er vaak duidelijk zichtbare schade aan het scherm van de telefoon. Toch is dat niet altijd het enige probleem wat er ontstaat. Vlak onder het scherm zitten nog veel meer onderdelen die ook een klap te verduren krijgen. Het is daarom wel nodig om even goed te checken of er behalve aan het exterieur nog meer problemen zijn ontstaan. Dit is belangrijk om te weten zodat je de nodige reparaties kunt selecteren in onze webshop. Wij snappen erg goed dat het niet altijd mogelijk is om voor jou te bepalen welke problemen er allemaal zijn als deze niet te zien zijn. Langskomen in een van onze winkels is dan wel handiger omdat we zo direct een kijkje kunnen nemen. We kunnen je een passend advies geven over de iPhone reparatie Gouda die jij nodig hebt.

De nieuwe website gebruiken

Het is de bedoeling dat onze website het laten van een iPhone makkelijker maakt. Het is eenvoudiger om een afspraak in te plannen voor het opsturen van jouw telefoon. Ook als je naar de winkel komt is het hebben van een afspraak prettig. Zo weet je namelijk altijd zeker dat we direct tijd hebben om jouw iPhone reparaties uit te voeren. Om een afspraak te maken selecteer je simpelweg welk model telefoon je hebt en wat er defect is. Hierna kom je langs of verzend je de telefoon. Als wij deze ontvangen lezen we wat jij hebt geselecteerd en kunnen we direct aan de slag. De nieuwe website maakt het laten uitvoeren van een iPhone reparatie Gouda een stuk makkelijker.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons zodra we deze in handen hebben en zullen altijd kijken wat de meest voordelige optie is in jouw situatie. We zullen je nooit zomaar laten wachten maar door drukte soms is het wel een aanrader om een afspraak in te plannen. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en zullen daarom werken in overleg. De onderdelen die we gebruiken zijn allemaal nieuw en er zit dus garantie op. Hoe dit allemaal zit lees je in de garantievoorwaarden. Al het werk wat wij uitvoeren is op no cure no pay basis en je betaalt dus niet als wij jouw iPhone reparatie Gouda niet kunnen uitvoeren. Elke iPhone reparatie laat je het beste door ons uitvoeren.

Ben jij niet woonachtig in Gouda? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Gouda, in o.a.: Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Alkmaar & Dordrecht.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!