• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Utrecht

GSM Reparatie Centrum – Utrecht

Adres:Smaragdplein 237, 3523EJ, Utrecht

Telefoon:085 06 06 476

E-mail i Om je mail zo snel en goed mogelijk te verwerken vragen wij om in het onderwerp van je mail de stad waar je vraag voor bedoeld is te zetten. Dus Utrecht, Nijmegen, Oosterhout of Per post. : [email protected]

Momenteel: Gesloten

Meer informatie

Maandag 10:00 - 18:00

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Voor veel mensen is een iPhone een personal assistent. Hij helpt je met veel praktische dingen op weg. Zoals het gebruik van de navigatie of communiceren met je familie en vrienden. Bij langdurig en intensief gebruik van een iPhone kan deze stuk gaan. Afhankelijk van het onderdeel kan je de telefoon helemaal niet meer gebruiken. Kom daarom snel langs en laat ons de iPhone reparatie Utrecht uitvoeren. Het maakt niet uit wat er kapot is, van elk onderdeel zal je op den duur last gaan krijgen. Het is daarom belangrijk om zo snel mogelijk met je telefoon naar GSM Reparatie Centrum te komen of om hem naar ons op te sturen. Zo heb je hem snel terug en werkt hij weer zoals het hoort. Geen ergernissen en je hebt geen nieuwe iPhone nodig. Een iPhone reparatie Utrecht is de meest voordelige optie bij een defecte smartphone.

Kom langs voor een GSM reparatie Utrecht

Wij hebben een fysieke winkel in Utrecht welke zich bevindt aan de Smaragdplein 237. Dit is een groot winkelpand waar wij alle ruimte hebben om een iPhone reparatie Utrecht uit te voeren. Ook als je vragen hebt kan je even binnen komen. We staan je altijd graag te woord. Er is weinig wat wij niet kunnen repareren of vervangen met onze ervaring. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook data voor je overzetten naar jouw nieuwe telefoon of je helpen met instellen. Je leest op onze website wat we allemaal met jouw model iPhone kunnen, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom bezoek je GSM Reparatie Centrum in Utrecht?

Je hebt bij ons altijd jouw telefoon snel terug maar het heeft uiteraard meer voordelen om jouw iPhone reparatie Utrecht uit te laten voeren door GSM Reparatie Centrum. Door al onze ervaring is er niet snel een situatie te lastig voor ons. Daarom werken wij ook op no cure no pay basis, dat wil zeggen dat je alleen hoeft te betalen als wij jouw telefoon naar wens hebben gerepareerd. Op de geplaatste onderdelen heb je garantie volgens de voorwaarden, lees die dus ook even door. Mocht er binnen de garantieperiode iets mis zijn dan kan je altijd bij ons terecht. Dankzij onze nieuwe website is het een stuk eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen en is lang wachten onnodig geworden. Woon je in Utrecht dan is langskomen altijd een goede optie zodat we jou zelf te woord kunnen staan en jouw iPhone binnen 20 minuten klaar is.

Wij werken al 8 jaar met allerlei merktelefoons en hebben dus erg veel ervaring met Apple. Vanaf de vroegste modellen zijn we hiermee aan de slag gegaan. Door onze uitgebreide ervaring komt het niet snel voor dat we een probleem niet kunnen oplossen. Wat wij altijd willen is dat elke klant tevreden en met een goed gevoel onze winkel uitloopt. Daarom zullen wij altijd alles doen wat mogelijk is om jouw iPhone reparatie Utrecht goed te laten verlopen. Mocht het toch iets langer duren of als er een extra reparatie nodig is overleggen wij dit altijd eerst. Kom langs bij GSM Reparatie Centrum.

BentΒ jij niet woonachtig in Utrecht? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Utrecht, in o.a.:Β Gouda,Β Hilversum,Β Amersfoort,Β Gouda,Β Arnhem en Almere.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!