• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Dordrecht

Gebruik maken van Apple producten biedt veel gemak en mogelijkheden waardoor je deze bijna niet kan missen in het dagelijkse leven. Je kunt alle Apple producten met elkaar verbinden en deze met elkaar laten werken. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is is om een telefoon te hebben die het goed doet. Daarom werken wij snel om ervoor te zorgen dat jij met je telefoon weer verder kunt. Wij kunnen allerlei iPhone reparaties uitvoeren waardoor deze weer werkt als vanouds. Je ziet in ons assortiment overzichtelijk wat er allemaal mogelijk is voor de verschillende modellen. Wij gaan een iPhone reparatie Dordrecht nooit uit de weg.

De juiste iPhone reparatie Dordrecht kiezen

Het is niet moeilijk om ons je telefoon te laten repareren en er zijn slechts een aantal dingen die je zelf hoeft te doen. Als je naar de winkel komt hoef je zelf niet vooraf te weten wat er aan de hand is, hier kunnen wij namelijk naar kijken. Al is het natuurlijk wel handig als je zelf al een idee hebt van wat er aan de hand is voor het maken van een prijsinschatting. Je kunt via onze website ook een afspraak inplannen en dan is het wel belangrijk om te weten wat er aan de hand is. Hier selecteer je in ons assortiment welke reparatie(s) je nodig hebt en daarvoor moet je eerst weten wat ermee aan de hand is. Zo maak je makkelijk een afspraak voor het opsturen van de telefoon.

Kom naar de winkel of verzend jouw iPhone voor reparatie

Het is erg eenvoudig om een afspraak bij ons in te plannen en het maakt dan niet uit of je wilt langskomen of opsturen. Met onze nieuwe website is het simpel om een afspraak in te plannen waardoor beide mogelijk is. Wanneer je de telefoon opstuurt hoef je hier amper tijd voor te nemen behalve de wandeling naar de brievenbus. Het duurt met verzendtijd maximaal 48 uur voordat je hem weer terug in handen hebt. Langskomen in een van onze winkels kan met of zonder afspraak. Langskomen in de winkel is handig als je niet precies weet wat er met de iPhone aan de hand is of natuurlijk als je liever persoonlijk contact hebt. Een iPhone reparatie Dordrecht wordt uitgevoerd in overleg met jou zodat je hoe dan ook nooit voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Waarom kiezen voor ons?

Het laten uitvoeren van een iPhone reparatie Dordrecht door GSM Reparatie Centrum heeft een aantal voordelen. Het kunnen opsturen van de iPhone als je een afspraak hebt is een groot voordeel. Wij gaan direct aan de slag als wij jouw telefoon hebben ontvangen waardoor je deze weer snel terug in handen hebt. Je hebt de telefoon altijd snel terug maar we hebben uiteraard meer voordelen te bieden. Wij werken al 8 jaar met telefoons van bekende merken en hebben dus al veel problemen voorbij zien komen. Hierdoor is onze ervaring groot en kunnen wij de meeste problemen makkelijk oplossen. Je ziet in ons assortiment duidelijk welke iPhone reparatie Dordrecht wij voor je kunnen uitvoeren. Wij willen alleen maar tevreden klanten hebben en daarom werken wij op no cure no pay basis.

Ben jij niet woonachtig in Dordrecht? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Dordrecht, in o.a.: Rotterdam, Breda, Tilburg, Den Bosch & Nijmegen.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!