• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Nijmegen

GSM Reparatie Centrum – Nijmegen

Adres:Passage Molenpoort 18, 6511HV, Nijmegen

Telefoon:085 06 06 476

E-mail i Om je mail zo snel en goed mogelijk te verwerken vragen wij om in het onderwerp van je mail de stad waar je vraag voor bedoeld is te zetten. Dus Utrecht, Nijmegen, Oosterhout of Per post. : [email protected]

Momenteel: Gesloten

Meer informatie

Maandag 12:00 - 18:00

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 19:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Het komt nooit goed uit dat een iPhone kapot gaat. Hij maakt zo een groot deel uit van het leven dat bepaalde dingen gewoon lastiger zijn zonder. Zo wordt hij gebruikt als wekker, kalender, gezondheidsmeter en meer. Je zal al snel merken hoe vaak je hem eigenlijk gebruikt als hij kapot is en het niet meer kan. Wij raden dan ook aan om een iPhone reparatie Nijmegen niet uit te stellen. Zo kan je jouw telefoon binnen 20 minuten laten repareren en hoef je totaal geen last te hebben van de nadelen van een kapotte iPhone. Wij doen het graag voor je en het is nu makkelijker als ooit.

Een iPhone reparatie Nijmegen met de vernieuwde website

Wij willen niet dat het voor onze klanten onnodig lastig is om een afspraak in te plannen en een iPhone te laten repareren. Daarom hebben wij hard gewerkt aan een nieuwe website die dot allemaal makkelijker moet maken. Het inplannen van een afspraak voor zowel het opsturen van de telefoon als het langskomen ermee is nu eenvoudiger. Om dit te kunnen doen doorloop je een aantal stappen.

-zoek via het menu het merk Apple en selecteer de iPhone -klik op het model wat je hebt op de pagina waar je terecht bent gekomen -selecteer een of meerdere reparaties die voor jou nodig zijn. -je bent nu klaar om een afspraak in te plannen en jouw gegevens achter te laten

Je kan een afspraak maken voor het opsturen of langskomen. Zo weten wij ook direct hoe we jouw telefoon kunnen verwachten.

Een telefoon die jaren meegaat

Als je telefoon kapot gaat heb je misschien de neiging om naar de winkel te gaan en een nieuwe te halen. Dat is erg zonde van je geld omdat jouw iPhone misschien nog wel jaren mee kan gaan na een iPhone reparatie Nijmegen. Soms is het een bepaald onderdeel wat niet goed werkt waar je last van hebt. Als dit de batterij is bijvoorbeeld zal je daar veel last van hebben. Wij kunnen die vervangen voor een nieuwe en dat voor een prijs waar je echt geen nieuwe telefoon van kan kopen. Daarom raden wij aan om altijd eerst te kijken of een reparatie nog mogelijk is.

Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

Net zoals jij zijn we ons ervan bewust dat wij niet de enige zijn die een iPhone reparatie Nijmegen aanbieden. Toch is voor ons kiezen een goede optie omdat je een aantal voordelen hebt. Het begint bij de overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website. Daarnaast zijn wij altijd snel klaar met het uitvoeren van reparaties. Als je naar de winkel komt heb je de iPhone met 20 minuten alweer terug en als je hem opstuurt heb je hem binnen 48 uur alweer in huis. Wij gebruiken originele nieuwe onderdelen waardoor je op een reparatie bij ons ook garantie krijgt. Wij zien onze klanten graag tevreden en doen daarom altijd ons best. In het zeldzame geval dat wij een reparatie niet kunnen uitvoeren hoef je ons niks te betalen. Wij werken op no cure no pay basis.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!