• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Rotterdam

Een iPhone kan flink wat jaren gebruikt worden als er goed mee omgegaan wordt. Toch zullen er in deze tijd onderdelen zijn die minder goed gaan functioneren. Dit kan komen door gebruik zoals vaak het geval is met de batterij maar het kan ook door een val van de telefoon. Het is niet nodig om dan met een telefoon te blijven lopen die niet goed meer is. Wij kunnen namelijk een iPhone reparatie Rotterdam uitvoeren waardoor je snel een telefoon in handen hebt die werkt als een gloednieuwe telefoon. Wij lossen het probleem snel op zodat je de telefoon weer kunt gebruiken.

Een iPhone reparatie Rotterdam snel geregeld

Je kunt bij ons op twee manieren jouw iPhone laten repareren. Je kan langskomen in een van onze drie winkels welke in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout zijn. Dat is niet echt naast de deur als je in Rotterdam woont. Het is wel de snelste manier omdat je jouw telefoon dan altijd binnen 20 minuten gerepareerd terug hebt. Je kan de telefoon op afspraak ook naar ons opsturen voor een iPhone reparatie Rotterdam. Wij repareren hem dan zodra hij bij ons is en doen hem direct hierna op de post terug naar jou. Binnen 48 uur kan je jouw telefoon dan gerepareerd terug verwachten.

De zekerheid bij het GSM reparatie centrum

Wij repareren jouw telefoon altijd wanneer het voor jou het beste uitkomt. Zo hoef je geen vrij te nemen van werk of iets te missen. Je maakt hiervoor gewoon een afspraak of komt even langs in een van onze winkels. Wij gaan dan direct aan het werk voor je. Naast snelheid hebben wij van het GSM reparatie centrum nog meer voordelen te bieden. Wij werken al veel jaren met merktelefoons en zijn dus erg bekend met de verschillende Apple modellen. Je ziet op de website duidelijk welke reparaties wij kunnen uitvoeren. Wij werken op no cure no pay basis wat wil zeggen dat je niks betaalt als wij het probleem niet kunnen oplossen. Op alle nieuwe onderdelen die wij plaatsen krijg garantie volgens onze garantievoorwaarden.

Meer als het vervangen van onderdelen

Als je in onze webshop kijkt zie je als eerste de reparaties die wij aanbieden voor de iPhone. Toch zijn er meer behandelingen die wij aanbieden voor onze klanten. Als je een nieuwe telefoon hebt wil je je toch niet alles kwijt zijn, denk bijvoorbeeld aan alle foto’s en bestanden. Deze kunnen vrij eenvoudig worden overgezet en daar helpen we je graag mee. Ook nemen wij graag even de tijd om een telefoon met je te installeren waardoor de telefoon is zoals jij graag hebt. Als je een vraag hebt en niet zeker weet of we dit voor je kunnen uitvoeren, neem dan even contact met ons op. Wij zien klanten graag tevreden en staan je graag te woord. Het maakt niet uit wat voor iPhone reparatie Rotterdam je nodig hebt, je hebt jouw telefoon elke keer snel terug.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug