• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Tilburg

Het is erg vervelend als je in het bezit bent van een iPhone waarvan bepaalde onderdelen niet werken. Je kunt hem voor alles gebruiken en dan is het belangrijk dat hij werkt zoals hoort. Er kan van alles gebeuren waardoor dit niet zo is. Misschien is de telefoon gevallen of doet een knop het niet meer. Het kan ook zo zijn dat er zomaar een onderdeel is gestopt met werken zoals de microfoon. Soms is het lastig uit te vinden wat er mis is en daar komt onze 8 jaar ervaring goed van pas. Binnen 20 minuten repareren wij jouw iPhone door kapotte onderdelen te vervangen. Blijf niet rondlopen met de irritatie van een iPhone die niet werkt en laat een iPhone reparatie Tilburg uitvoeren.

Welke iPhone reparatie Tilburg kies je

Onze vernieuwde website maakt het een stuk makkelijker om een afspraak in te plannen voor een reparatie. Om dit te doen selecteer je het model iPhone wat je hebt en kies je uit de verschillende reparaties. Hierna plan je de afspraak in wanneer het jou uitkomt. Je kunt dan langskomen in een van onze winkels of de smartphone naar ons toe sturen. Het duurt dan maximaal 48 uur voordat je deze weer terug hebt. Als je niet precies weet wat het probleem is raden we je aan om eerst even contact met ons op te nemen en niet zomaar wat aan te klikken. Langskomen in de winkel is dan ook een handig omdat we dan met jou kijken en overleggen wat er nodig is.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Je plant de afspraak zelf in waardoor je kunt kiezen welk moment het beste uitkomt. Je kunt ervoor kiezen om met je iPhone naar de winkel te komen maar als je in Tilburg woont is opsturen misschien makkelijker. Zodra we de telefoon van je ontvangen gaan we ermee aan de slag. Naast snelheid hebben wij natuurlijk nog meer voordelen te bieden. Door onze ruime ervaring is er eigenlijk geen enkele iPhone reparatie Tilburg te lastig. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat wij allemaal voor je kunnen uitvoeren. Je betaalt bij ons ook alleen als wij het probleem hebben kunnen oplossen en niet voor het kijken ernaar. Bij een iPhone reparatie Tilburg krijg je garantie zoals benoemd wordt in de garantievoorwaarden.

Wij willen het liefst dat elke klant tevreden vertrekt met een perfect werkende iPhone. Daarom gaan wij erg zorgvuldig om met jouw telefoon en gebruiken we alleen kwalitatieve onderdelen. Alles wat wij doen is in overleg met jou waardoor je niet onverwacht extra kosten hebt. Bekijk ons aanbod en selecteer wat jij nodig hebt, er is haast geen onderdeel wat er niet tussen staat. Wij voeren dit voor je uit en leggen de telefoon daarna voor je klaar. Voor elke iPhone reparatie Tilburg zijn wij van GSM Reparatie Centrum de beste partij.

Bent jij niet woonachtig in Tilburg? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Tilburg, in o.a.: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen & Maastricht.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!