• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Maastricht

Door gebruik zal er altijd slijtage ontstaan aan een toestel en bepaalde onderdelen gaan dan minder goed functioneren. Toch kan een iPhone meerdere jaren meegaan. Als je af en toe een onderdeel laat vervangen verleng je hiermee de levensduur van jouw smartphone. Je hoeft geen genoegen te nemen met een kapot toestel maar je hoeft ook zeker niet direct een nieuwe aan te schaffen. Wij kunnen namelijk een iPhone reparatie Maastricht uitvoeren waarbij we allerlei onderdelen kunnen vervangen door nieuwe. Wij lossen het probleem snel op zodat je jouw telefoon gewoon kunt blijven gebruiken.

Een iPhone reparatie Maastricht snel geregeld

Je kunt bij ons op twee manieren jouw iPhone laten repareren. Je kunt langskomen in een van onze fysieke winkels in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout zijn. Langskomen is dan ook een goede mogelijkheid. Het is wel de snelste manier omdat de iPhone zo wel binnen 20 minuten gerepareerd is. Het toestel kan ook naar ons opgestuurd worden voor een iPhone reparatie Maastricht. Wij repareren hem dan zodra hij bij ons is en doen hem direct hierna op de post terug naar jou. Binnen 48 uur wordt de telefoon weer bij jou bezorgd.

De zekerheid bij GSM Reparatie Centrum

Wanneer je kiest voor ons om een iPhone reparatie Maastricht uit te voeren weet je altijd zeker dat je telefoon zo snel mogelijk terug te hebben. Daarnaast bieden wij nog meer voordelen. Wij repareren jouw telefoon altijd wanneer het voor jou het beste uitkomt. Hierdoor hoef jij geen afspraken te verschuiven en dergelijke. Als je bij ons langskomt of je telefoon opstuurt gaan we direct aan de slag zodat je de telefoon zo snel mogelijk terug hebt. Wij werken al veel jaren met merktelefoons en zijn dus erg bekend met alle iPhone modellen. Je ziet op de website duidelijk welke reparaties wij aanbieden voor de verschillende modellen. Wij werken op no cure no pay basis wat wil zeggen dat je niks betaalt als wij het probleem niet kunnen oplossen. Op alle nieuwe onderdelen die wij plaatsen krijg garantie zoals benoemd staat in onze garantievoorwaarden.

Meer als het vervangen van onderdelen

Bij onze verschillende merken en modellen zie je alles overzichtelijk staan wat wij aanbieden. Toch is er hiernaast nog meer wat wij aanbieden. Als je een nieuwe telefoon hebt kan je al jouw data over laten zetten waardoor je niets verliest. Alle foto’s video’s en bestanden kunnen vrij eenvoudig worden overgezet en daar helpen we je graag mee. We kunnen je ook helpen bij het installeren van jouw telefoon. Als je een vraag hebt en niet zeker weet of we dit voor je kunnen uitvoeren, neem dan even contact met ons op. Wij zien klanten graag tevreden en staan je graag te woord. Het maakt niet uit wat voor iPhone reparatie Maastricht je nodig hebt, elke telefoon is snel klaar bij ons.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!