• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Eindhoven

Het hebben van een iPhone biedt voor gebruikers veel gemak. Je kunt hem gebruiken als wekker, agenda, health coach en kunt verschillende apps gebruiken. Juist doordat de smartphone zo onwijs veel kan wordt deze echt gemist als hij het niet meer goed doet. Naast alle functies op zich kan hij ook verbonden worden met andere Apple apparaten. Omdat wij weten hoe lastig het is om de dag makkelijk door te komen zonder telefoon staan wij altijd voor je klaar om een iPhone reparatie Eindhoven uit te voeren. Er is zelden een probleem wat wij niet voor je kunnen oplossen.

De juiste iPhone reparatie Eindhoven kiezen

Er zijn veel onderdelen in een iPhone die kapot kunnen gaan en deze kunnen wij voor je vervangen. Bepaalde onderdelen lijken misschien minder belangrijk maar je zal met de tijd zien hoe vaak je hier toch gebruik van maakt. Wij raden daarom aan het defecte onderdeel altijd te laten vervangen. Als je een afspraak bij ons gaat maken heb je de keuze uit verschillende modellen van de iPhone en uit meerdere reparaties. De volgende lijst bevat elke soort iPhone reparatie Eindhoven die wij kunnen uitvoeren voor je.

Scherm Achterkant Laadconnector Microfoon Batterij Camera Camera lens Oorspeakers Luidspreker Volumeknoppen Aan uit knop Proximity sensor WiFi antenne Trilmotor Audio ingang (bij de oudere modellen) Home button

Je kiest hieruit de reparatie welke je nodig hebt. Dit kunnen er natuurlijk ook meerdere zijn. Als je hem bijvoorbeeld hebt laten vallen zal het scherm kapot zijn en daarnaast kunnen er ook andere functies niet meer werken. Als je niet weet wat er mis is, neem dan even persoonlijk contact met ons op. Zo zorgen we ervoor dat je een iPhone terug krijgt waar geen problemen in schuilen.

Kom naar de winkel of verzend jouw iPhone voor reparatie

Het is erg eenvoudig om een afspraak bij ons in te plannen en het maakt dan niet uit of je wilt langskomen of opsturen. Met onze nieuwe website is het makkelijk om voor beide een afspraak te maken. Wanneer je de iPhone opstuurt bespaar je heel veel tijd omdat het reizen overbodig maakt. Vanaf het moment dat jij hem verzendt duurt het maximaal 48 uur voordat je hem weer terug hebt. Langskomen in de winkel kan je doen zonder afspraak wanneer het uitkomt. Als je zeker wilt weten direct geholpen te kunnen worden is het maken van een afspraak wel een aanrader. Een iPhone reparatie Eindhoven wordt uitgevoerd in overleg met jou om onverwachte kosten te voorkomen en om te zorgen dat jij tevreden bent met het uitgevoerde werk.

Waarom het GSM reparatie centrum?

Als je kiest voor het GSM reparatie centrum voor het uitvoeren van een iPhone reparatie Eindhoven heb je een aantal voordelen. De mogelijkheid om een telefoon op te sturen is een voordeel waarbij je veel tijd bespaart. Zodra we jouw iPhone in handen hebben gaan we ermee aan de slag en zenden wij hem direct terug. Onze ervaring met merktelefoons gaat al 8 jaar terug en er is dus haast geen probleem wat we nog niet hebben gezien. Je ziet in ons assortiment duidelijk welke iPhone reparatie Eindhoven wij voor je kunnen uitvoeren. Voor ons staat de klant voorop en daarom betaal je bij ons alleen als alles weer werkt zoals het hoort.

Bent jij niet woonachtig in Eindhoven? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Eindhoven, in o.a.: TilburgDen BoschNijmegenBreda & Maastricht.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug