• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Den Bosch

Er zijn veel onderdelen aan een iPhone waarbij het wel eens kan gebeuren dat er iets kapot gaat. Dan is er gelukkig geen nood aan de man en je hoeft niet direct een nieuwe telefoon aan te schaffen. Door simpelweg de defecte onderdelen te vervangen kan jouw telefoon weer een flinke tijd meegaan. Afhankelijk van het model wat je hebt verschillen de kosten hiervan maar het zal altijd voordeliger zijn als het aanschaffen van een nieuwe iPhone. Een iPhone reparatie Den Bosch is snel gebeurt wat natuurlijk wel zo prettig is.

Controleer de overige onderdelen

Wanneer je een telefoon laat vallen zal de meest zichtbare schade vaak aan het scherm zijn of aan de achterkant van de telefoon. Daaronder bevinden zich enorm veel onderdelen die ook kapot kunnen gaan met een val. Het is daarom belangrijk om te bepalen of er behalve aan het exterieur nog meer schade is. Misschien gaat de telefoon niet eens meer aan, dan weet je direct dat er meer aan de hand is. Dit is belangrijk om te weten zodat je de juiste opties kunt selecteren. Wij kunnen ons best voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat er naast de buitenkant nog meer kapot is. Als je twijfels hebt kan je het beste even telefonisch contact opnemen of langskomen in de winkel. We kunnen je dan adviseren over de nodige iPhone reparatie Den Bosch.

De nieuwe website gebruiken

Onze website is vernieuwd waardoor deze eenvoudiger te gebruiken is voor klanten. Zo is het eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen en kan je voor een iPhone reparatie Den Bosch je telefoon ook opsturen. Wij hebben geen locatie in Den Bosch maar kunnen hierdoor alsnog aan de slag gaan met jouw telefoon. Zonder te hoeven reizen of veel tijd te investeren voeren wij alle nodige reparaties uit. Als je een stuk moet reizen wil je natuurlijk niet in de rij staan of horen dat wij het momenteel even druk hebben, maak daarom een afspraak en heb de garantie dat wij direct tijd voor je hebben.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons direct wanneer je deze bij ons brengt en doen dit zo voordelig mogelijk. We zullen je nooit laten wachten en zeker als je een afspraak maakt ben je gegarandeerd snel aan de beurt. Wij zien onze klanten graag tevreden en zullen daarom altijd met je overleggen en kijken wat de beste oplossing is voor jouw telefoon. De onderdelen die we gebruiken zijn origineel en er zit dus ook een garantie op van 12 maanden. Je betaalt bij ons pas als je helemaal tevreden bent en wij zullen er dan ook alles aan doen om daarvoor te zorgen. Een iPhone reparatie Den Bosch laat je het beste door ons uitvoeren.

Ben jij niet woonachtig in Den Bosch? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Den Bosch, in o.a.: Tilburg, Breda, Eindhoven, Nijmegen & Dordrecht.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!