• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Den Haag

Elke iPhone heeft onwijs veel onderdelen en het is dus niet gek dat er van tijd tot tijd iets toe is aan vervanging. Dit kan zijn door een val maar ook gewoon door gebruik van de telefoon. Dan is er gelukkig geen nood en je hoeft ook niet naar de winkel om een nieuwe iPhone te kopen. Door simpelweg de defecte onderdelen te vervangen kan hij weer functioneren als nieuw. Afhankelijk van het model wat je hebt verschillen de kosten hiervan maar het is gegarandeerd goedkoper als het kopen van een nieuwe iPhone. Een iPhone reparatie Den Haag voeren wij snel uit en we kunnen je met haast elk probleem helpen.

Controleer de overige onderdelen

Als een telefoon valt of stoot zie je vaak schade aan het scherm en ook de achterkant van de telefoon. Een iPhone heeft onwijs veel kleine onderdelen die zo ook beschadigd kunnen raken waardoor de telefoon het niet meer perfect doet. Het is daarom belangrijk om te bepalen of er behalve dat wat je kan zien nog andere schade is. Bij bepaalde functies merk je dit direct en sommige problemen zijn at lastiger te ontdekken. Wat deze problemen precies zijn is belangrijk om te weten zodat je de juiste opties kunt selecteren. Als je twijfels hebt kan je het beste even telefonisch contact opnemen of langskomen in de winkel. We kunnen je dan adviseren over de nodige iPhone reparatie Den Haag.

De nieuwe website gebruiken

Wij hebben een nieuwe website waarmee het plannen van een afspraak voor een iPhone reparatie Den Haag een stuk makkelijker is. Zo is het eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen om langs te komen in de winkel en kan je voor een iPhone reparatie je telefoon ook naar ons opsturen. Er is geen locatie van ons in Den Haag dus de optie om op te sturen kan voor jou nog best handig uitkomen. Zonder te hoeven reizen of veel tijd te investeren voeren wij alle nodige reparaties uit. Wanneer je besluit om wel te reizen is het niet prettig als je even moet wachten omdat wij druk zijn met andere reparaties. Het maken van een afspraak is daarom zeker aan te raden.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons direct wanneer je deze langsbrengt of nadat wij hem ontvangen in de post. We zullen je niet onnodig laten wachten en je bent vaak ook snel aan de beurt. Hierna repareren wij de telefoon binnen 20 minuten. Ons doel is altijd om een tevreden klant te hebben en daarom werken wij oplossingsgericht en erg snel. Wij gebruiken nieuwe originele onderdelen waarbij je dus ook gewoon garantie hebt. Meer daarover staat in onze garantievoorwaarden. Je betaalt bij ons pas als je helemaal tevreden bent, no cure no pay is iets wat wij erg logisch vinden. Een iPhone reparatie Den Haag laat je snel en makkelijk uitvoeren door GSM Reparatie Centrum.

Ben jij niet woonachtig in Den Haag? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Den Haag, in o.a.: Leiden, Gouda, Rotterdam, Amsterdam, Delft & Dordrecht.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!