• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Alkmaar

Apple komt best rap achter elkaar met nieuwe modellen van de iPhone. Hierdoor zijn er onvoorstelbaar veel verschillende onderdelen die er nodig kunnen zijn om een iPhone te repareren. Zo is het scherm steeds weer verschillend en worden er vernieuwingen aangebracht aan de verschillende onderdelen zoals camera’s en de batterij. Het is met merktelefoons altijd belangrijk om bestaande onderdelen te vervangen door kwaliteit en daar kunnen wij als specialist met 8 jaar ervaring je goed bij helpen. Voor een iPhone reparatie Alkmaar ben je bij ons aan het juiste adres.

Welke iPhone reparatie Alkmaar kies je?

Om bij ons aan te geven wat je nodig hebt kijk je tussen de verschillende opties in ons assortiment. Hier kies je eerst voor het merk Apple en dan selecteer je de iPhone. Dan krijg je de keuze uit alle verschillende modellen vanaf de iPhone 5 tot het nieuwste model. Wanneer je het product aanklikt, krijg je vervolgens alle beschikbare onderdelen te zien. Hieruit selecteer je een of meerdere reparaties die je nodig hebt voor jouw telefoon. Als je dit hebt gedaan kun je eenvoudig een afspraak inplannen en langskomen in een van onze winkels. Uiteraard is het ook mogelijk om de telefoon op te sturen.

Langskomen in de winkel of opsturen

Het is beide erg eenvoudig in te plannen. Je kunt via onze nieuwe website makkelijk een afspraak inplannen waardoor je altijd zeker weet dat jouw telefoon weer snel klaar is. Wanneer je deze opstuurt hoef je niet vanuit Alkmaar te reizen naar een van onze winkels. Het duurt dan 48 uur of minder voordat je de telefoon weer terug hebt. Als je langskomt in de winkel kan dit met of zonder afspraak en altijd wanneer het jou uitkomt. Een voordeel aan langskomen in de winkel is dat we makkelijk alles met je kunnen bespreken en eventueel ook voor je kunnen kijken wat er mis is als je dit zelf niet precies weet. Een iPhone reparatie Alkmaar kan uitgevoerd worden wanneer dat voor jou het beste uitkomt en hoe jij maar wilt.

Wij hebben 8 jaar ervaring met het repareren van merktelefoons en dus ook Apple. Het is een merk wat kwalitatief erg goed is en er wordt dus veel gebruik van gemaakt. Het is dan ook niet vreemd dat er met enige regelmaat een onderdeel vervangen moet worden. Wat dan erg belangrijk is, is dat er gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen om problemen te voorkomen. Zelf aan de slag gaan met namaak onderdelen zal geen positief resultaat opleveren. Daarom raden wij altijd aan om gewoon even langs te komen of jouw telefoon naar ons op te sturen. Wij vervangen de nodige onderdelen en voor je het weet loop jij weer tevreden rond na de iPhone reparatie Alkmaar. Ons doel is om elke klant met een glimlach de winkel uit te zien lopen en daarom zullen wij altijd alles doen wat mogelijk is. GSM Reparatie Centrum is de beste partij voor reparaties aan de iPhone.

Bent jij niet woonachtig in Alkmaar? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Alkmaar, o.a. in: Amsterdam, Amstelveen, Delft, Leeuwarden, Den Haag & Nijmegen.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!