• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Amstelveen

Als jouw telefoon kapot is en je deze niet kan gebruiken zal je opeens merken hoeveel gebruik je hier normaal gesproken van maakt. Het is erg lastig om opeens niet meer de wekker en agenda bij de hand te hebben. Even snel een telefoontje te plegen wordt opeens een lastigere taak zonder een iPhone op zak. Wij weten hoe lastig dit is en willen daarom altijd helpen. Wij hebben jaren ervaring en kunnen daarom erg snel jouw iPhone reparatie Amstelveen uitvoeren. Binnen 20 minuten kan je er alweer mee buiten staan als je even in een van onze winkels langs komt. Je hebt snel weer een telefoon die werkt als toen hij net uit de winkel kwam.

IPhone reparatie Amstelveen laten uitvoeren

Je kunt bij ons allerlei delen van de iPhone laten repareren. Er zitten onwijs veel verschillende delen in welke met de tijd allemaal kapot kunnen gaan. Het is natuurlijk aan jou om te bepalen of je dit belangrijk genoeg vindt om er wat mee te doen. Voor iPhones kunnen wij de volgende reparaties uitvoeren:

Scherm Achterkant Laadconnector Microfoon Batterij Camera Camera lens Oorspeakers Luidspreker Volumeknoppen Aan uit knop Proximity sensor WiFi antenne Trilmotor Audio ingang (bij de oudere modellen) Home button Het kapotte onderdeel wordt vervangen door een nieuw origineel Apple onderdeel waardoor je hier nooit opeens verschil in zal merken. Wij bieden ook gewoon garantie op de geplaatste delen.

Een afspraak inplannen

Door de nieuwe website die wij hebben is het makkelijker dan ooit eerder om een afspraak in te plannen. Als er een afspraak staat weet je dat je altijd direct aan de beurt bent. Ook is het mogelijk om jouw telefoon op te sturen naar ons voor reparaties. Als je hem opstuurt duurt het maximaal 48 uur voordat je hem weer terug hebt. Het is een kwestie van je gegevens invullen in de site om een afspraak te kunnen maken. Een iPhone reparatie Amstelveen is zo geregeld.

Een reparatie door GSM reparatie centrum

Wij kunnen allerlei reparaties uitvoeren en doen dit al 8 jaar. Hierdoor hebben wij de nodige ervaring om alles op de kunnen lossen. Het is nooit aan te raden om zelf te gaan klussen aan een telefoon omdat je hierdoor per ongeluk meer schade kunt aanbrengen. Ook is het ons advies om originele en anders goedgekeurde onderdelen te gebruiken. Door ervoor te kiezen om ons jouw iPhone reparatie Amstelveen uit te laten voeren heb je een aantal voordelen. Zo weet je altijd dat de reparatie professioneel gedaan wordt en heb je garantie op de gebruikte onderdelen. Daarnaast is de telefoon onwijs snel klaar waardoor je dus niet lang zonder telefoon hoeft te leven. Doordat wij werken op een no cure no pay basis weet je dat je nooit zal betalen als je niet 100% tevreden bent en alles wordt in overleg met jou gedaan. Kom gerust even bij ons langs of stuur jouw iPhone op zodat wij deze snel weer werkend kunnen krijgen.

Bent jij niet woonachtig in Amstelveen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Amstelveen, in o.a.: AmsterdamLeidenUtrechtGouda & Amersfoort.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug