• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Leiden

Iedereen die een iPhone heeft weet dat deze goed beschermd moet worden en zelfs dan kan er nog eens wat mis gaan. Nieuwere modellen zijn gemaakt met meer glas en zijn daardoor vatbaarder voor beschadigingen. Het ziet er mooi uit maar hierdoor is bij een val de kans groot dat een iPhone reparatie Leiden nodig zal zijn. Wij raden dan ook echt af om de iPhone te gebruiken of mee te nemen zonder passende bescherming zoals een screenprotector en hoesje. Er kunnen natuurlijk ook onderdelen stuk gaan door het gebruiken ervan. Het gaat dan vooral om de batterij, speakers of verschillende knoppen. Wij kunnen deze onderdelen allemaal voor je vervangen. Kies dus voor een iPhone reparatie Leiden als er iets kapot is en koop niet direct een nieuwe telefoon.

Om ons je iPhone te laten repareren hoef je zelf niet veel te doen. Slechts een aantal stappen zijn nodig om dit te regelen. Als je naar de winkel komt kan je ons laten kijken wat er aan de hand is als je dat niet weet of je kan doorgeven wat nodig is. Je kunt via onze website ook een afspraak inplannen en dan selecteer je wel van tevoren de gewenste reparatie. Je kan via de website ook makkelijk een afspraak maken voor het opsturen van jouw iPhone waardoor je helemaal niet hoeft te reizen voor een iPhone reparatie Leiden. Weet je niet wat er aan de hand is, kom dan gewoon even langs of bel ons voor overleg.

De nieuwe website gebruiken

Met de nieuwe website wilden wij het laten repareren van jouw iPhone makkelijker maken. Dit is door de overzichtelijke inrichting goed gelukt. Ook het opsturen van jouw telefoon naar ons is nu lang niet meer zo lastig. Als je een afspraak maakt vooraf hoef je nooit lang te wachten in de winkel en kunnen wij gelijk aan de slag met jouw iPhone reparatie Leiden. Om een afspraak te maken selecteer je het merk van jouw telefoon en daaronder iPhone. Je komt dan in een menu terecht met alle verschillende modellen waar je die van jou uitkiest. Vervolgens kies je de reparatie en maak je een afspraak. Als wij de iPhone hebben weten we al wat er nodig is en is het repareren snel gebeurt.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Als je je telefoon opstuurt of komt brengen gaan wij hier direct mee aan de slag. Als je een afspraak hebt gemaakt weten wij al wat er aan de hand is en zonder afspraak horen wij dit van je in de winkel. Met 20 minuten kan je de telefoon weer meenemen en werkt hij als nieuw. Als je hem hebt opgestuurd naar ons is dat binnen 48 uur vanwege de verzend tijden. Wij werken erg snel en op elke reparatie die gedaan wordt krijg je garantie waarover je meer leest in de garantievoorwaarden. Mochten wij jouw telefoon niet kunnen repareren dan kost dit je uiteraard ook niks. Wij werken op nu cure no pay basis. Wij zien onze klanten het liefst tevreden de winkel verlaten en daar zullen wij alles voor doen wat mogelijk is. Een iPhone reparatie Leiden is bij GSM Reparatie Centrum zo geregeld.

Ben jij niet woonachtig in Leiden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Leiden, in o.a.: Den Haag, Rotterdam, Gouda, Amsterdam, Alkmaar & Almere.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!