• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Almere

Gebruik maken van een Apple biedt veel gemak en mogelijkheden waardoor je hem echt zal missen als hij niet werkt. Je kunt de telefoon verbinden met laptops, iPads en zelfs met je smartwatch waardoor je hier erg veel mee kunt. Wij snappen erg goed het belang van het hebben van een perfect functionerende telefoon. Wij zullen er altijd alles aan doen wat wij kunnen om ervoor te zorgen dat jouw telefoon snel weer werkt. Hiervoor kunnen wij nieuwe onderdelen plaatsen en behandelingen uitvoeren. Je ziet in ons assortiment erg makkelijk wat er allemaal mogelijk is voor het model iPhone wat je hebt. Wij gaan een iPhone reparatie Almere nooit uit de weg.

De juiste iPhone reparatie Almere kiezen

Het is erg eenvoudig om je telefoon door ons te laten repareren. Als je naar de winkel komt hoef je zelf niet van te voren te weten wat er mis is en kunnen wij dat voor je nakijken. Al is het natuurlijk wel handig als je zelf al een idee hebt van wat er aan de hand is zodat je enigszins een idee hebt van de prijs vooraf. Je kunt via onze website ook een afspraak inplannen en dan is het wel belangrijk om te weten wat er aan de hand is. Hier selecteer je namelijk een of meerdere reparaties die je nodig hebt waardoor wij al voor ontvangst weten wat ermee is. Je kunt zo een doelgerichte afspraak met ons inplannen.

Kom naar de winkel of verzend jouw iPhone voor reparatie

Het is erg eenvoudig om een afspraak bij ons in te plannen en het maakt dan niet uit of je wilt langskomen of opsturen. Met onze nieuwe website is het simpel om een afspraak in te plannen waardoor beide mogelijk is. Wanneer je de telefoon opstuurt hoef je hier amper tijd voor te nemen behalve de wandeling naar de brievenbus. Het duurt met verzendtijd maximaal 48 uur voordat je hem weer terug in handen hebt. Langskomen in één van onze winkels kan met of zonder afspraak. Langskomen in de winkel is handig als je niet precies weet wat er met de iPhone aan de hand is of natuurlijk als je liever persoonlijk contact hebt. Een iPhone reparatie Almere wordt uitgevoerd in overleg met jou zodat je hoe dan ook nooit voor onverwacht hoge kosten komt te staan.

Waarom kiezen voor ons?

Het laten uitvoeren van een iPhone reparatie Almere door ons heeft een aantal grote voordelen. Het kunnen opsturen van de telefoon op afspraak is daar absoluut een van. Wij gaan direct aan de slag als wij jouw telefoon hebben ontvangen en lang wachten zal dus nooit nodig zijn. Je hebt de telefoon altijd snel terug maar we hebben nog meer te bieden. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons en hebben dus al ontelbaar veel iPhones gerepareerd. Hierdoor is onze ervaring enorm groot en is er niet snel iets waarbij we niet kunnen helpen. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat wij allemaal voor je kunnen uitvoeren. Je betaalt bij ons alleen als je tevreden bent, dat is tenslotte wat wij willen voor al onze klanten.

Bent jij niet woonachtig in Almere? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Almere, in o.a.: AmsterdamAmersfoortUtrechtLeidenApeldoorn & Zwolle.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!