• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Zwolle

Een kapotte telefoon is iets wat nooit handig uitkomt. Hij wordt zo veelzijdig gebruikt dat het haast onmogelijk is geworden om nog zonder iPhone op je werk te verschijnen. Zo wordt hij gebruikt als wekker, kalender, gezondheidsmeter en kan je er al je werk apps op zetten. Je zal al snel merken hoe vaak je hem eigenlijk gebruikt wanneer dat tijdelijk niet mogelijk is. Wij raden dan ook aan om een iPhone reparatie Zwolle niet onnodig lang uit te stellen. Zo kan jouw telefoon al binnen 20 minuten gerepareerd zijn en hoef je geen last te hebben van de nadelen van een kapotte iPhone. Wij doen het met veel plezier en het inplannen van een afspraak is nog nooit zo makkelijk geweest.

Een iPhone reparatie Zwolle met de vernieuwde website

Wij willen niet dat het lastig is om een reparatie te regelen en een afspraak in te plannen. Daarom kan je nu gebruik maken van onze vernieuwde website die veel gemak biedt. Het inplannen van een afspraak voor een iPhone reparatie Zwolle is nu eenvoudiger als het eerder was. Voor het inplannen van een afspraak doorloop je de volgende stappen.

  • Ga naar het menu en selecteer Apple en vervolgens iPhone
  • Kies voor het model iPhone waar jij een reparatie nodig hebt
  • Selecteer welke reparatie je wil dat wij uitvoeren
  • Nu ben je klaar om de afspraak te gaan plannen en jouw gegevens achter te laten

Je kan een afspraak maken om jouw telefoon op te sturen of om hem langs te brengen. Zo weten wij ook waar we aan toe zijn en wat we kunnen verwachten.

Een telefoon die jaren meegaat

Wanneer jouw telefoon niet meer doet wat je ervan verwacht overweeg je misschien al om een nieuwe te halen. Dat is erg zonde van je geld omdat jouw iPhone misschien nog wel jaren meekan na een iPhone reparatie Zwolle. Soms is het alleen nodig om iets te vervangen voor jouw telefoon om het weer goed te doen. Als je in onze website kijkt zie je wat wij allemaal kunnen vervangen en dat is best veel. Daarom raden wij aan om altijd eerst te kijken of een reparatie nog mogelijk is.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Net zoals jij zijn we ons ervan bewust dat wij niet de enige zijn die een iPhone reparatie Zwolle aanbieden. Toch is voor ons kiezen een goede optie omdat je een aantal voordelen hebt. Het begint bij de overzichtelijke en makkelijk te gebruiken website. Daarnaast zijn wij altijd snel klaar met het uitvoeren van reparaties. Bezoek je onze winkel dan is je telefoon alweer met 20 minuten klaar voor gebruik. Wanneer je de telefoon opstuurt heb je hem binnen 48 uur weer terug. Wij gebruiken nieuwe onderdelen waarbij je met de aanschaf dus ook garantie krijgt. Wij zien onze klanten graag tevreden en willen dus alleen het beste werk mogelijk leveren. In het zeldzame geval dat wij een reparatie niet kunnen uitvoeren hoef je ons niks te betalen. Wij werken op no cure no pay basis.

Bent jij niet woonachtig in Zwolle? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Zwolle, in o.a.: ApeldoornAlmeloEnschedeAmersfoortAlmereNijmegen & Alkmaar.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!