• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Almelo

Een iPhone biedt erg veel mogelijkheden en wordt daarom al snel onmisbaar in het dagelijkse leven. Wanneer deze kapot gaat kan dit dan ook erg vervelend zijn, je mist opeens al deze handige eigenschappen. Het hebben van een iPhone levert veel gemak en mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan werk of contact met belangrijke mensen. Daarom is het altijd aan te raden de telefoon snel te laten repareren zodat je weer verder kunt met de orde van de dag. Wij kunnen je helpen bij een iPhone reparatie Almelo.

Welke iPhone reparatie Almelo kies je?

Om bij ons te kiezen voor een bepaalde reparatie kijk je in ons assortiment. Hier kies je eerst voor het merk van jouw telefoon en vervolgens selecteer je het model. Hierna krijg je de keuze uit alle verschillende modellen waarbij wij reparaties uitvoeren. Wanneer je het onderdeel aanklikt van jouw toestel krijg je de verschillende mogelijkheden in beeld zoals een scherm vervanging of nieuwe camera. Hieruit selecteer je een of meerdere reparaties die je nodig hebt voor jouw telefoon. Als je dit hebt gedaan kun je eenvoudig een afspraak inplannen en langskomen in een van onze winkels. Je telefoon opsturen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.

Kom naar de winkel of stuur je toestel op

Het is erg eenvoudig om een afspraak bij ons in te plannen voor beide situaties. Je kunt via onze nieuwe website een afspraak inplannen zodat je altijd weet dat jouw iPhone reparatie Almelo snel klaar is. Wanneer je de telefoon opstuurt is reizen overbodig en kost het je dus totaal geen tijd. Het duurt dan maximaal 48 uur voordat je hem weer terug in handen hebt. Als je langs wilt komen in de winkel kan je dit doen met of zonder gemaakte afspraak. Een voordeel aan langskomen in de winkel is dat we makkelijk alles met je kunnen bespreken en eventueel ook voor je kunnen kijken wat er mis is als je dit zelf niet precies weet. Een iPhone reparatie Almelo wordt uitgevoerd wanneer en hoe jij dat wilt en natuurlijk altijd in overleg.

Waarom kiezen voor ons?

Wanneer het jou uitkomt kun je jouw iPhone reparatie Almelo laten uitvoeren waardoor jouw werk en dergelijke hier niet onder lijden. Wij gaan direct aan de slag als wij jouw telefoon hebben ontvangen. Naast onze snelle werkwijze bieden wij natuurlijk nog meer voordelen voor klanten. Wij werken al 8 jaar met verschillende merken telefoons en zo ook met Apple. Hierdoor is onze ervaring enorm groot en is er niet snel iets waarbij we niet kunnen helpen. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat wij allemaal voor je kunnen uitvoeren. Je betaalt bij ons alleen als je tevreden bent en als jouw iPhone naar behoren werkt. Bij een iPhone reparatie Almelo krijg je 12 maanden garantie op alle nieuw geplaatste onderdelen.

Bent jij niet woonachtig in Almelo? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Almelo, in o.a.: EnschedeApeldoornZwolleArnhemNijmegen en Den Bosch.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!