• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Leeuwarden

Iedereen die een iPhone gebruikt weet hoe kwetsbaar deze kunnen zijn. Nieuwere modellen hebben meer glas en zijn dus ook meer kwetsbaar. Het ziet er mooi uit maar hierdoor is bij een val de kans groot dat een iPhone reparatie Leeuwarden nodig zal zijn. Wij raden dan ook echt af om de iPhone te gebruiken of mee te nemen zonder passende bescherming. Er kunnen natuurlijk ook onderdelen kapot gaan door langdurig gebruik. Het gaat dan vooral om de batterij, speakers of knoppen. Deze onderdelen kunnen gelukkig makkelijk vervangen worden. Kies dus voor een iPhone reparatie Leeuwarden als er onderdelen kapot gaan.

Om ons je iPhone te laten repareren hoef je zelf amper wat te doen. Slechts een aantal stappen zijn nodig en verder kost het je totaal geen tijd. Als je naar de winkel komt hoef je zelf niet vooraf te bekijken wat er aan de hand is al kan je op die manier wel vast uitrekenen wat de kosten zullen zijn. Je kunt via onze website ook een afspraak inplannen, daarvoor is het wel nodig te selecteren welke reparaties je wilt. Je moet dit namelijk selecteren om verder te kunnen naar het maken van een afspraak. Zo maak je makkelijk een afspraak voor het opsturen van de telefoon. Weet je niet wat er aan de hand is, kom dan gewoon even langs of bel ons voor overleg.

De nieuwe website gebruiken

Wij wilden onze klanten meer gemak bieden en dat is met de nieuwe website zeker gelukt. Het maken van een afspraak is nu makkelijker als eerder. Ook het opsturen van jouw telefoon naar ons is nu minder ingewikkeld. Zo hoef je nooit lang te wachten omdat wij je al verwachten en dus rekening houden met jouw reparatie. Om een afspraak te maken selecteer je het model iPhone uit de verschillende opties. Deze kun je vinden in het menu onder het merk Apple. Je selecteert welke reparaties je nodig hebt waarna je de afspraak kunt inplannen wanneer het jou uitkomt. Als wij de iPhone hebben weten we al wat er nodig is en is het repareren snel gebeurt. Via de nieuwe website kun je dus een hoop wachttijd vermijden en hoef je niet te zoeken hoe je een afspraak voor iPhone reparatie Leeuwarden moet maken.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Als je je telefoon opstuurt of komt brengen gaan wij hier direct mee aan de slag. Als je een afspraak hebt gemaakt weten wij al wat er aan de hand is en anders horen wij dit graag van je. Als je in een van onze winkels bent gaan we aan het werk en heb je jouw iPhone al binnen 20 minuten weer terug. Als je hem hebt opgestuurd naar ons is dat binnen 48 uur. Wij werken erg snel en op elke reparatie die we uitvoeren heb je ook gewoon garantie. Mochten wij een probleem niet kunnen oplossen dan kost het je niks. Wij werken op nu cure no pay basis. Wij zien onze klanten graag tevreden en daarom bieden wij een snelle en voordelige oplossing waar je niet lang op hoeft te wachten. Een iPhone reparatie Leeuwarden is bij GSM Reparatie Centrum zo gepiept.

Ben jij niet woonachtig in Leeuwarden? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Leeuwarden, in o.a.: Groningen, Zwolle, Almelo, Almere, Apeldoorn & Enschede.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!