• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Groningen

Iedereen die een iPhone gebruikt weet hoe kwetsbaar deze kunnen zijn. Zeker de nieuwere modellen bestaan vooral uit glas wat hierbij niet echt helpt. Het ziet er mooi uit maar vergroot de kans dat je een iPhone reparatie Groningen nodig zal hebben. Jouw telefoon beschermen met een goede hoes zal hierbij deels helpen maar het kan niet alle defecten voorkomen. Met de tijd zal de batterij achteruit gaan en bepaalde knoppen of de speakers kunnen het niet meer doen. Ren dan niet direct naar de winkel voor een nieuwe iPhone. Wij zijn er voor je en kunnen jouw telefoon in de meeste gevallen binnen 20 minuten gerepareerd hebben. Dit is natuurlijk ook veel goedkoper als het aanschaffen van een nieuwe iPhone. Kies dus voor een iPhone reparatie Groningen.

Controleer verschillende onderdelen

Als een telefoon valt, vooral zonder hoes, zal hier vaak de schade goed te zien zijn. Een gebarsten scherm en een kapotte achterkant zijn dan vrij veel voorkomend. Toch is dat niet altijd het enige probleem dat er in de telefoon is. Binnenin de iPhone zitten veel onderdelen die tijdens zo een val ook kapot kunnen gaan. Controleer daarom even goed of alle knoppen nog werken en. Dit is belangrijk om te weten zodat je de nodige reparaties kunt selecteren in onze webshop. Wij snappen erg goed dat het niet altijd mogelijk is om voor jou te bepalen welke problemen er allemaal zijn als ze niet zichtbaar zijn en het scherm ook niet goed is. Langskomen in een van onze winkels is op dat moment de beste optie omdat we zo direct alles kunnen bekijken. We kunnen je een passend advies geven over de iPhone reparatie Groningen die jij nodig hebt.

De nieuwe website gebruiken

Het is de bedoeling dat onze website het laten van een iPhone makkelijker maakt. Het zou namelijk helemaal niet zo lastig moeten zijn om een afspraak te maken voor een iPhone reparatie Groningen. Ook als je naar de winkel komt is het beter om eerst een afspraak gemaakt te hebben. Zo hoef je nooit onnodig lang te wachten. Om een afspraak te maken selecteer je simpelweg welk model iPhone je hebt. Deze vind je in de categorie Apple in het menu. Vervolgens geef je aan wat je nodig hebt en dan kan je een afspraak gaan inplannen. Als wij de iPhone ontvangen hebben zien we wat er moet gebeuren en is het probleem snel verholpen. De nieuwe website maakt het laten uitvoeren van een iPhone reparatie Groningen een stuk makkelijker.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons zodra we deze in handen hebben en zullen altijd direct aan de slag gaan. We zullen je nooit zomaar laten wachten maar door drukte soms is het wel een aanrader om voordat je komt een afspraak te maken. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en hebben het liefst dat je helemaal niet hoeft te wachten. De onderdelen die we gebruiken zijn allemaal nieuw en je krijgt garantie volgens de voorwaarden. Al het werk wat wij doen is op no cure no pay basis en je betaalt dus niet als wij jouw iPhone reparatie Groningen niet kunnen uitvoeren. Het maakt niet uit wat er aan de hand is met jouw iPhone, door onze ervaring is de kans erg groot dat wij het snel hebben opgelost.

Ben jij niet woonachtig in Groningen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Groningen, in o.a.: Zwolle, Leeuwarden, Almelo, Apeldoorn & Arnhem.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!