• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Apeldoorn

Als er een probleem is met jouw telefoon wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Zeker als het gaat om bijvoorbeeld de batterij of het scherm. Als jouw telefoon niet goed werkt kan dat je best hinderen in het dagelijks leven. Iedereen wil ten slotte toch gewoon bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van alle functies die jouw telefoon te bieden heeft. Als jouw telefoon het niet meer doet is het wel zo prettig als deze snel weer werkt zoals je gewend bent. Zeker als je hem ook voor werk gebruikt is een telefoon onmisbaar. Doordat wij de nodige ervaring hebben met het repareren van merktelefoons is het altijd snel klaar en gebeurt het goed. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een nieuwe telefoon aan te schaffen als er wat kapot gaat. Dit zal je altijd meer kosten als het uit laten voeren van een telefoon reparatie Apeldoorn. Dit zullen wij je dan ook altijd eerst aanraden.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Apeldoorn inplannen

Het maken van een afspraak hoeft helemaal niet moeilijk te zijn als je dit bij ons doet. Wij willen graag dat je dit snel geregeld kan hebben. Daarom hebben wij nu een nieuwe website waarbij je een afspraak voor elke reparatie van de diverse telefoons kunt inplannen. Het is nu allemaal online te regelen voor zowel het langskomen in de winkel als het opsturen. Het menu laat alle verschillende merken zien waarbij wij reparaties uit kunnen voeren. Hieronder vind je ook alle verschillende modellen en dus ook die van jou als wij hiermee werken. Als je deze hebt geselecteerd krijg je de keuze uit verschillende reparaties. Hier kun je er een of meerdere kiezen afhankelijk van wat jij nodig hebt. Dit is mogelijk voor zowel langsbrengen van jouw telefoon in een van onze winkels als opsturen. Als je naar een van onze winkels komt repareren we jouw telefoon binnen 20 minuten en als je hem naar ons opstuurt heb je hem binnen 48 uur terug. Als je niet zeker weet welke telefoon reparatie Apeldoorn je moet kiezen en of dit er misschien wel meerdere zijn neem dan eerst even contact op.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij zorgen graag dat onze klanten langdurig tevreden zijn met een reparatie. Daarom maken we gebruik van originele onderdelen waar je dus ook garantie op krijgt. Hierdoor is de kwaliteit altijd zoals je gewend bent en zal jouw telefoon niet opeens toch minder goed werken. Wij willen de telefoon reparatie Apeldoorn voor jou zo simpel mogelijk maken en daarom is onze website vernieuwd en is het inplannen van een afspraak een stuk makkelijker. Zodra we de telefoon in ontvangst hebben genomen zullen wij deze direct repareren zodat je snel verder kunt. Wij hebben al meerdere jaren ervaring met het repareren van telefoons van verschillende merken waaronder natuurlijk Apple, Samsung, Huawei en meer. Juist door al onze ervaring mag je best wat verwachtingen hebben. Gebeurt het toch dat we een telefoon reparatie Apeldoorn niet of niet volledig kunnen uitvoeren, dan hoef je niks te betalen.

Wij zorgen er altijd voor dat jouw telefoon weer snel gerepareerd terug bij jou komt. Wij vinden klanttevredenheid onwijs belangrijk en zullen daarom alles doen wat binnen ons kunnen ligt om jouw reparaties uit te voeren. Mochten we een probleem tegenkomen waardoor dit niet mogelijk of zinvol is hoef je ons ook niet te betalen. Het hebben van een goedwerkende telefoon is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Bereikbaarheid zowel voor werk als privΓ© omstandigheden is erg belangrijk en wij willen graag zorgen dat je snel weer bereikbaar bent. GSM Reparatie Centrum is een zeer betrouwbare partij voor het uitvoeren van een telefoon reparatie Apeldoorn.

Ben jij niet woonachtig in Apeldoorn? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Apeldoorn, in o.a.: Enschede,Β Apeldoorn,Β Almelo,Β NijmegenΒ &Β Utrecht.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!