• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Utrecht

GSM Reparatie Centrum – Utrecht

Adres:Smaragdplein 237, 3523EJ, Utrecht

Telefoon:085 06 06 476

E-mail i Om je mail zo snel en goed mogelijk te verwerken vragen wij om in het onderwerp van je mail de stad waar je vraag voor bedoeld is te zetten. Dus Utrecht, Nijmegen, Oosterhout of Per post. : [email protected]

Momenteel: Gesloten

Meer informatie

Maandag 10:00 - 18:00

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Een kapotte telefoon is nooit prettig om te hebben. Daarom is het maar goed dat een telefoon reparatie Utrecht snel te regelen is. Binnen 20 minuten kan jij alweer buiten staan met een perfect werkende telefoon. Een van onze winkels bevindt zich namelijk in Utrecht waardoor je er makkelijk binnen kunt lopen. Door vooraf een afspraak in te plannen ben je altijd snel aan de beurt en voorkom je wachttijden bij drukte. Heb jij een merktelefoon welke toe is aan een nieuw onderdeel, plan dan snel een afspraak in zodat wij deze voor je kunnen vervangen.

Kies je merk

Kom langs voor een telefoon reparatie Utrecht

De locatie in Utrecht bevindt zich aan de Smaragdplein 237. Deze grote locatie biedt ons de mogelijkheid om snel aan jouw telefoon te werken. Ook met vragen kan je hier naartoe komen en ons spreken. Er is weinig wat wij met 8 jaar ervaring niet voor elkaar krijgen. Naast reparaties helpen wij ook bij het overzetten van data, het installeren van telefoons en waterschade behandeling. Je leest op onze website wat we allemaal kunnen doen aan het merk en model telefoon wat jij hebt.

Een bezoek brengen aan GSM Reparatie Centrum in Utrecht

Behalve de snelheid waarmee je jouw telefoon terug kunt verwachten heeft het nog meer voordelen om ons een telefoon reparatie Utrecht uit te laten voeren. Door al onze ervaring zijn er weinig reparaties die wij niet kunnen uitvoeren. Daarom werken wij ook op no cure no pay basis. Als wij jouw telefoon niet kunnen repareren hoef je niks te betalen. Als wij onderdelen in jouw telefoon vervangen heb je garantie. Informatie hierover vind je in de garantievoorwaarden. Dankzij onze nieuwe website is het een stuk eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen waardoor wachttijden voorkomen kunnen worden. Woon je in Utrecht dan raden we je absoluut aan om langs te komen in de winkel zodat we je direct kunnen helpen.

Het is in de 8 jaar dat wij werken met merktelefoons altijd ons doel geweest om klanten tevreden te stellen. Een gerepareerde telefoon is daar de beste oplossing voor. Een telefoon is tegenwoordig zo onmisbaar waardoor wij snappen dat je deze snel terug wilt. Wij zien hier het belang van in en zullen er daarom altijd alles aan doen om je te helpen.

Ben jij niet woonachtig in Utrecht? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Utrecht, in o.a.:Β Amstelveen,Β Rotterdam,Β AmersfoortΒ enΒ Hilversum.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!