• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Almelo

Het hebben van een niet goed werkende telefoon kan echt een gemis zijn. Zeker als je deze veel gebruikt zoals tegenwoordig veel mensen doen voor hun werk. Afhankelijk van het defecte onderdeel kan je hier erg veel last van hebben, denk maar eens aan een defecte batterij. Wij werken al erg lang met merktelefoons en kunnen het probleem snel signaleren en dus ook oplossen. Hierdoor is het niet nodig om met een telefoon te blijven werken met gebreken of om direct een nieuwe telefoon aan te schaffen. Wij kunnen een telefoon reparatie Almelo al binnen 20 minuten klaar hebben als je langs komt in de winkel.

Kies je merk

Welke telefoon reparatie Almelo kies je voor jouw telefoon?

Dankzij onze nieuwe website is het uit laten voeren van een telefoon reparatie Almelo een stuk eenvoudiger geworden. Binnen enkele minuten kan jij al een afspraak inplannen bij ons wanneer dat voor jou het beste uitkomt. Je zoekt het merk en vervolgens model op wat je hebt. Daaronder zie je dan een pagina verschijnen met alle mogelijke reparaties voor dat model telefoon. Het is op deze manier ook mogelijk meerdere reparaties voor een telefoon in te plannen. Je kunt dan langskomen in een van onze winkels of de telefoon naar ons opsturen. Ook dit plan je gewoon in via de site. Als je kiest voor opsturen bespaar je reistijd, alleen duurt het wel wat langer voordat je de telefoon terug hebt. Toch is dit in de meeste gevallen al binnen 48 uur. Als je niet precies weet wat het probleem is raden we je aan om eerst even contact met ons op te nemen voordat je een afspraak gaat inplannen. Langskomen in de winkel is dan ook een goede optie. Wij kijken dan zelf even voor je wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij zijn erg klantgericht en willen altijd dat jij tevreden de winkel verlaat. Daarom werken wij snel en met kwalitatieve onderdelen. Ook voeren wij werkzaamheden uit wanneer dat jou het beste uitkomt. Daarom plan jij bij ons zelf je afspraak in. Wij gaan er direct mee aan de slag als wij de telefoon hebben ontvangen. Hiernaast hebben wij natuurlijk nog meer voordelen te bieden. Onze ervaring is na 8 jaar werken met merktelefoons erg groot en we kunnen eigenlijk elk probleem wel voor je oplossen. Ook is het door de website erg makkelijk te zien wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. Doordat wij werken op no cure no pay basis maak je geen kosten als wij jouw telefoon reparatie Almelo niet kunnen uitvoeren. Doordat wij nieuwe en originele onderdelen gebruiken komen deze ook met 12 maanden garantie. Hierover lees je meer in onze garantievoorwaarden.

Bij ons sta je als klant altijd op de eerste plaats en wij hopen altijd elke klant tevreden te kunnen maken. Daarom zullen wij er altijd alles aan doen om jouw telefoon snel gerepareerd te hebben en deze weer als nieuw aan je terug te geven. Als wij tegen een probleem aanlopen zullen we altijd even met je overleggen, zo worden onverwachte hoge kosten voorkomen. Wij laten je niet graag wachten en gaan dus direct voor je aan de slag met jouw telefoon reparatie Almere. Voor al jouw reparaties zijn wij de meest betrouwbare partij.

Ben jij niet woonachtig in Almelo? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Almelo, in o.a.:Β Apeldoorn,Β Zwolle,Β Utrecht,Β Amersfoort,Β AmsterdamΒ enΒ Almere.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!