• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Amersfoort

Als jouw telefoon opeens onbruikbaar is geworden zal je pas merken hoeveel je deze eigenlijk gebruikt. Bepaalde defecten hebben geen groot effect op het gebruik maar een batterij en scherm heb je toch echt constant nodig. Het is dan wel zo prettig als jouw telefoon weer snel bruikbaar kan zijn. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons en hebben een ruim aanbod aan reparaties voor diverse merken. Bekijk daarom altijd eerst of je bij ons terecht kunt voordat je gaat kijken naar nieuwe telefoons. Een telefoon reparatie is toch altijd veel voordeliger als een aanschafbedrag. Het is daarnaast ook nog eens erg snel klaar.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Amersfoort kiezen

Het laten uitvoeren van een telefoon reparatie Amersfoort is met de nieuwe website erg eenvoudig geworden. Bellen voor het maken van een afspraak is niet nodig, dit kan gewoon online geregeld worden. In ons menu vind je alle merken van telefoons waarvoor wij reparaties aanbieden. Hier kan je dan ook jouw model tussen vinden. Als je deze hebt aangeklikt beland je op de pagina met alle reparaties. Je kan dan je smartphone opsturen of gezellig langsbrengen in een van onze vestigingen in Utrecht en Nijmegen. Met opsturen bespaar je reistijd maar duurt het ongeveer 48 uur voordat je jouw telefoon weer terug hebt. Als je naar de winkel komt heb je jouw telefoon met ongeveer 20 minuten weer terug in handen. Weet je niet precies welke telefoon reparatie Amersfoort je nodig hebt? Neem dan even contact met ons op zodat wij je kunnen helpen.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Omdat wij willen dat elke klant volledig tevreden is maken we uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Dit is ook omdat wij je garantie willen kunnen aanbieden op jouw reparatie. Hier zal je ook het langst profijt van hebben. Wij willen de telefoon reparatie Amersfoort voor jou zo makkelijk mogelijk maken en daarom is onze website vernieuwd en een stuk veelzijdiger gemaakt. Zodra we de telefoon in ontvangst hebben genomen begint de reparatie. Wij hebben al 8 jaar ervaring met het uitvoeren van reparaties aan merktelefoons. Hierdoor zal je van ons niet snel horen dat wij een probleem niet kunnen oplossen. Als dit wel het geval blijkt te zijn brengen we je geen kosten in rekening.

Bij ons staat de tevredenheid van de klant voorop en dit stralen wij altijd ook uit naar de klant toe. No cure no pay is daarom iets wat wij erg belangrijk vinden. Als wij tijdens het repareren van jouw telefoon iets ontdekken waarbij je ook een reparatie kunt gebruiken zullen wij dit nooit doen zonder eerst met je te overleggen. Hierdoor krijg je niet opeens een hogere rekening als je verwacht had. GSM Reparatie Centrum is een betrouwbare partij om het uitvoeren van een telefoon reparatie Amersfoort aan over te laten.

Ben jij niet woonachtig in Amersfoort? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Amersfoort, in o.a.: Amstelveen,Β Rotterdam,Β UtrechtΒ enΒ Hilversum.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!