• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Rotterdam

Een merktelefoon kan best een aantal jaren meegaan maar door het gebruik gaan bepaalde onderdelen toch achteruit. Dit kan komen door gebruik zoals vaak het geval is met de batterij maar het kan ook gebeuren dat een telefoon valt. Het is niet nodig om hierna gebruik te maken van een defect toestel. Wij kunnen namelijk een telefoon reparatie Rotterdam uitvoeren waardoor alle onderdelen weer werken zoals hoort. Wij helpen je graag snel zodat je weer verder kunt met de orde van de dag.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Rotterdam snel geregeld

Je kunt bij ons een telefoon reparatie laten uitvoeren op twee manieren. Je kunt ervoor kiezen om langs te komen in een van onze vestigingen. Deze vind je in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Dit is vanaf Rotterdam best een stukje reizen en daarom begrijpen wij het als dit niet handig is. Het is wel de snelste manier omdat je jouw telefoon dan altijd binnen 20 minuten gerepareerd terug hebt. Het is echter ook mogelijk de telefoon naar ons op te sturen na het maken van een afspraak. Wij repareren hem dan zodra hij bij ons is en doen hem direct hierna op de post terug naar jou. De telefoon is binnen 48 uur weer bij jou terug.

De zekerheid bij GSM Reparatie Centrum

Je maakt een afspraak voor een reparatie eenvoudig online of je komt even langs in een van onze winkels. Wij gaan direct aan de slag als we hem in handen hebben. Naast de snelheid heeft kiezen voor het GSM Reparatie Centrum nog meer voordelen. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons waardoor wij erg veel verschillende reparaties en behandelingen kunnen aanbieden. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat de mogelijkheden zijn. Wij werken op no cure no pay basis, kunnen wij je niet helpen dan betaal je ons ook niet voor de tijd dat wij het geprobeerd hebben. Op alle nieuw geplaatste onderdelen zit garantie omdat wij originele delen gebruiken.

Meer als het vervangen van onderdelen

Als je in onze webshop kijkt zie je dat wij allerlei onderdelen kunnen vervangen in jouw telefoon. Dit is niet alles waarmee we jou kunnen helpen. Als je een nieuwe telefoon hebt wil je toch niet alles kwijt van de oude telefoon en daarom helpen wij met het overzetten van data. Dit is niet altijd even simpel om zelf te doen maar wij kunnen je daar wel mee helpen. Ook nemen wij graag even de tijd om een telefoon met je te installeren zodat je hier zelf niet onnodig lang mee bezig bent. Als je een vraag hebt en niet zeker weet of we jou kunnen helpen dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Het maakt niet uit wat voor telefoon reparatie Rotterdam je nodig hebt, wij van het GSM Reparatie Centrum helpen je graag verder.

Ben jij niet woonachtig in Rotterdam? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Rotterdam, in o.a.:Β Den Haag,Β Delft,Β LeidenΒ enΒ Amsterdam.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!