• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Amstelveen

Niet elk defect is even vervelend maar toch raden wij het je wel aan deze te laten repareren. Als jouw telefoon niet goed werkt kan dit best vervelende gevolgen hebben. Iedereen wil ten slotte toch gewoon bereikbaar zijn. Als jouw telefoon kapot gaat is het wel zo fijn als je hier weer snel gebruik van kan maken. Doordat wij al heel lang met verschillende merken telefoons werken kunnen wij veel aanbieden en is elke telefoon reparatie Amstelveen snel uitgevoerd. Ook is het voordeliger als de aanschaf van een nieuw toestel. Bekijk daarom altijd eerst of je bij ons terecht kunt voordat je een nieuwe dure telefoon gaat kopen.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Amstelveen kiezen

Het laten uitvoeren van een reparatie is met de nieuwe website erg overzichtelijk geworden. Je kunt een afspraak online inplannen waardoor je niet hoeft te wachten tot openingstijd om te kunnen bellen. In ons menu vind je alle merken van telefoons waarvoor wij reparaties aanbieden. Hier kan je het model vinden wat jij hebt zodat je de juiste reparatie inplant. Als je deze hebt aangeklikt beland je op de pagina met alle reparaties. Dit is mogelijk voor zowel langsbrengen van jouw telefoon in een van onze winkels als opsturen. Met opsturen bespaar je reistijd maar zal je jouw telefoon ongeveer na 48 uur pas weer terug in huis hebben. Als je naar de winkel komt heb je met ongeveer 20 minuten jouw telefoon gerepareerd terug. Als je niet zeker weet welke telefoon reparatie Amstelveen je moet selecteren, neem dan eerst even contact met ons op of kom langs in de winkel.

Waarom kies je voor het GSM reparatie centrum?

Wij maken gebruik van originele onderdelen en snelle service omdat wij onze klanten graag tevreden zien. Dit is ook omdat wij je garantie kunnen aanbieden op de vervangen onderdelen. De kwaliteit van originele onderdelen is vaak ook een stuk beter als van namaak. Wij willen de telefoon reparatie Amstelveen voor jou zo makkelijk mogelijk maken en daarom is onze website vernieuwd en dus ook een stuk makkelijker in gebruik. Zodra we de telefoon in ontvangst hebben genomen zullen wij deze direct repareren, zodat je snel verder kunt. Wij hebben al 8 jaar ervaring met het repareren van allerlei merken telefoons. Hierdoor zal je van ons niet snel horen dat wij een probleem niet kunnen oplossen. Gebeurt het toch dat we een reparatie niet kunnen uitvoeren, dan rekenen we hier uiteraard ook geen kosten voor.

Dat jouw tevredenheid voor ons het meest belangrijk is merk je aan de service die wij bieden. No cure no pay is iets wat wij erg logisch vinden en wat een belangrijk deel is van onze service. Wij kijken altijd verder als onze neus lang is waardoor we wel eens wat extra’s tegen kunnen komen. Voordat wij hier iets aan doen zullen we altijd even met je overleggen. Zo kom je nooit voor een verassing te staan als het op de kosten aankomt. Het GSM reparatie centrum is een betrouwbare partij om het uitvoeren van een telefoon reparatie Amstelveen aan over te laten.

Bent jij niet woonachtig in Amstelveen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Amstelveen, in o.a.: RotterdamAmersfoort en Hilversum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug