• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Amsterdam

Wij snappen als geen ander dat niet elk defect even veel spoed heeft om te laten repareren. Toch is ons advies om er altijd naar te laten kijken. Als jouw telefoon niet goed werkt kan dit in het dagelijks leven erg vervelend zijn. Iedereen wil ten slotte toch gewoon bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van apps en dergelijke. Als jouw telefoon het niet meer doet is het wel zo prettig als deze snel weer functioneert. Zeker als je hem ook voor werk gebruikt is dit enorm belangrijk. Doordat wij veel ervaring hebben met allerlei reparaties is jouw telefoon altijd snel klaar en zal de kwaliteit van je telefoon niet achteruit gaan. Kiezen voor een reparatie is ook goedkoper als de aanschaf van een nieuwe telefoon waardoor dit iets is wat wij je altijd zullen aanraden. Voor een telefoon reparatie Amsterdam kan je altijd bij ons terecht.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Amsterdam inplannen

Wij willen graag dat het laten repareren van je telefoon makkelijk en snel geregeld is. Daarom hebben wij nu een nieuwe website waarbij je een afspraak voor elke reparatie kunt inplannen. Je hoeft ons niet te bellen of te wachten tot openingstijd. Het menu laat alle verschillende merken zien waarvoor wij reparaties aanbieden. Hieronder vind je ook alle verschillende modellen. Dat is belangrijk voor ons om te weten omdat de onderdelen niet hetzelfde zijn. Als je deze hebt aangeklikt beland je op de pagina waarop je de verschillende reparaties ziet. Dit is mogelijk voor zowel langsbrengen van jouw telefoon in een van onze winkels als opsturen. Afhankelijk van of je wilt reizen naar de winkel of je de telefoon liever wilt opsturen. In de winkel heb je de telefoon al binnen 20 minuten terug en met opsturen binnen 48 uur. Als je niet zeker weet welke telefoon reparatie Amsterdam nodig is en of dit er misschien wel meerdere zijn, contacteer ons dan eerst even voordat je een afspraak inplant waarvan de informatie niet klopt.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij maken gebruik van onderdelen die echt horen bij het merk van jouw telefoon. Hierdoor kunnen we je garantie bieden en heb je de zekerheid dat jouw telefoon zal werken als nieuw. De kwaliteit van de originele onderdelen is ook zoals je gewend bent en mag verwachten. Wij willen de telefoon reparatie Amsterdam voor jou zo simpel mogelijk maken en daarom is onze website vernieuwd en is het inplannen van een afspraak een stuk makkelijker. Zodra we de telefoon in ontvangst hebben genomen zullen wij deze direct repareren zodat je snel verder kunt. Wij hebben al meerdere jaren ervaring met het repareren van telefoons van verschillende merken zoals Samsung, iPhone, Huawei en meer. Door deze ervaring mag je van ons verwachten dat jouw problemen snel en professioneel worden opgelost. Gebeurt het toch dat we een telefoon reparatie Amsterdam niet kunnen uitvoeren betaal je hier niks voor.

Wij zorgen er altijd voor dat jouw telefoon weer snel gerepareerd terug bij jou komt. Wij vinden klanttevredenheid onwijs belangrijk en zullen daarom alles doen wat binnen ons kunnen ligt om jouw reparaties uit te voeren. Mochten we een probleem tegenkomen waardoor dit niet mogelijk of zinvol is hoef je ons ook niet te betalen. Het hebben van een goedwerkende telefoon is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. Bereikbaarheid zowel voor werk als privΓ© omstandigheden is erg belangrijk en wij willen graag zorgen dat je snel weer bereikbaar bent. Het GSM Reparatie Centrum is een zeer betrouwbare partij voor het uitvoeren van een telefoon reparatie Amsterdam.

Ben jij niet woonachtig in Amsterdam? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Amsterdam, in o.a.: Rotterdam,Β Delft,Β LeidenΒ enΒ Den Haag.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!