• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Almere

Een telefoon die het niet goed doet kan best een gemis zijn. Smartphones zijn onmisbaar in onze dagelijkse leven. Zeker als je deze veel gebruikt zoals tegenwoordig veel mensen doen voor hun werk kan een defect veel problemen opleveren. Een kapotte trilmotor is vervelend maar geen spoed. Een compleet gebarsten scherm zorgt er al voor dat een telefoon onbruikbaar kan zijn. Door onze 8 jaar ervaring is geen enkel probleem te groot voor ons. Bekijk daarom eens wat wij aanbieden voordat je naar de winkel gaat om een nieuwe telefoon te zoeken. Binnen 20 minuten kunnen we jouw telefoon alweer klaar hebben en dat maakt een telefoon reparatie Almere zeker de beste optie.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Almere kiezen

Het laten uitvoeren van een telefoon reparatie Almere is met de nieuwe website voor iedereen makkelijk. Je hoeft niet te zoeken of te bellen om een afspraak te maken. In ons menu zie je direct alle merken waar wij mee werken. Hier kan je dan ook jouw model tussen vinden. Als je deze hebt geselecteerd kom je terecht op een pagina met alle reparaties die wij hiervoor aanbieden. Je kunt er zo een of meerdere toevoegen aan jouw winkelwagen en een afspraak inplannen. Dit is mogelijk voor zowel langsbrengen in een van onze winkels als opsturen. Met opsturen bespaar je reistijd maar duurt het ongeveer 48 uur voordat je jouw telefoon weer terug hebt. Als je in de winkel langskomt is hij binnen 20 minuten al klaar. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Neem dan even contact met ons op zodat wij je kunnen helpen.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Omdat wij willen dat jij als klant tevreden bent maken wij slechts gebruik van originele onderdelen. Hier zal je ook het langst profijt van hebben. Wij willen de telefoon reparatie Almere voor jou zo makkelijk mogelijk maken en dat is ook de reden dat jij zelf kunt kiezen wanneer je een afspraak wilt. Zodra we de telefoon in ontvangst nemen gaan we ermee aan de slag. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons en kunnen daardoor veel verschillende reparaties aanbieden. Dankzij de nieuwe website is dit allemaal erg overzichtelijk te zien en makkelijk in te plannen. Als wij je onverhoopt toch niet kunnen helpen dan rekenen we je natuurlijk ook geen kosten voor het kijken naar jouw telefoon. Op al onze reparaties heb je garantie en hierover lees je meer in onze garantievoorwaarden.

Voor ons is klanttevredenheid het meest belangrijk en dat merk je ook in de manier waarop wij werken. No cure no pay is daar uiteraard een groot onderdeel van. Als wij tijdens het repareren van jouw telefoon extra problemen tegenkomen zullen wij nooit zomaar wat doen en wij nemen dan altijd even contact op voor overleg. Hierdoor heb je nooit opeens hogere kosten als dat wij je van tevoren verteld hebben. GSM Reparatie Centrum is een betrouwbare partij om het uitvoeren van een telefoon reparatie Almere aan over te laten.

Ben jij niet woonachtig in Almere? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Almere, in o.a.: Amsterdam,Β Rotterdam,Β Delft,Β LeidenΒ enΒ Den Haag.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!