• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Hengelo

Een kapotte telefoon is nooit prettig om te hebben. Daarom is het maar goed dat een telefoon reparatie Hengelo snel uitgevoerd kan worden. Binnen 20 minuten kan jij alweer buiten staan met een telefoon die werkt als nieuw. Ben je hier in de buurt dan is het altijd in je voordeel om even langs te komen. Door vooraf een afspraak in te plannen ben je zelfs nog sneller aan de beurt en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Heb jij een merktelefoon welke toe is aan nieuwe onderdelen, plan dan snel een afspraak in zodat wij dit voor je kunnen regelen.

Kies je merk

De handige nieuwe website

Met de nieuwe website willen we het jou als klant een stuk makkelijker maken en dat zal je goed merken. Zo wordt het een stuk makkelijker om jouw telefoon naar ons op te sturen. Wij hebben geen locatie in Hengelo maar dat wil dus niet zeggen dat wij je niet kunnen helpen. Je kan de telefoon eenvoudig opsturen zodat wij direct aan de slag kunnen met jouw telefoon reparatie Hengelo. Ook wordt het een stuk makkelijker om een afspraak op locatie te maken. Als je een stuk moet reizen wil je niet ook nog eens in een rij staan of lang moeten wachten. Daarom is het prettig een afspraak te hebben staan zodat wij direct voor je aan de slag kunnen gaan.

Welke telefoon reparatie Hengelo is mogelijk?

Voordat je jouw telefoon opstuurt of langskomt in een van onze winkels wil je natuurlijk wel weten of wij hiermee aan de slag kunnen. Op onze website zie je welke merken en modellen wij allemaal kunnen repareren. Naast de standaard reparaties voeren wij ook waterschade behandelingen uit. Mocht jouw telefoon onverhoopt nat zijn geworden dan is het in sommige gevallen mogelijk dit te herstellen. Is dit niet het geval overleggen wij altijd eerst met jou om te bepalen wat wij verder gaan doen. Een telefoon reparatie Hengelo lost de meeste problemen snel en eenvoudig op.

Wat wij willen bereiken met een telefoon reparatie Hengelo is dat jij tevreden bent met het resultaat en dat jouw telefoon langer mee kan. Om jou tevreden te stellen als klant werken wij snel en proberen wij ons constant te blijven verbeteren

Ben jij niet woonachtig in Hengelo? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Hengelo, in o.a.: EnschedeApeldoornAlmeloNijmegen & Arnhem.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!