• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Doetinchem

Voor een telefoon reparatie Doetinchem ben je bij ons aan het juiste adres. Wij snappen hoe belangrijk het is om een telefoon te hebben die goed werkt. Tegenwoordig wordt verwacht dat iedereen altijd bereikbaar is en een niet werkende telefoon kan best voor wat problemen zorgen. Als jouw telefoon kapot is, is het erg logisch als je hem snel weer wilt kunnen gebruiken. Doordat wij de nodige ervaring hebben met het uitvoeren van diverse reparaties wordt de klus altijd goed geklaard. Je kan een telefoon nog makkelijk langer gebruiken als je de kapotte onderdelen laat vervangen. Ook kost nieuw aanschaffen meer als een telefoon reparatie Doetinchem.

Kies je merk

Een telefoon reparatie Doetinchem inplannen

Dankzij de vernieuwde website is het niet lastig om online een afspraak in te plannen. Je kan dit doen wanneer het uitkomt en zelf een beschikbare tijd kiezen. Om een afspraak in te plannen moet je eerst jouw telefoon vinden. Dit doe je door het merk te selecteren en dan vind je daar de diverse modellen. Wanneer je jouw model telefoon aanklikt kom je op de pagina terecht met alle reparaties. Deze kan je in de winkelmand plaatsen en daarna ben je al klaar om de afspraak in te plannen. We kunnen het niet makkelijker maken.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Als wij een telefoon repareren willen we graag dat je er daardoor weer lang mee kunt werken. Daarom maken we gebruik van originele onderdelen die gegarandeerd een goede kwaliteit hebben. Wij willen de telefoon reparatie Doetinchem voor jou zo simpel mogelijk maken en daarom kan je zelf kiezen wat, waar en wanneer. Zodra we de telefoon in ontvangst hebben genomen zullen wij deze direct repareren zodat je snel verder kunt. Wij hebben 8+ jaar ervaring met het repareren van merktelefoons. Het kan wel eens gebeuren dat een telefoon te erg beschadigd is en dan heeft een telefoon reparatie Doetinchem geen zin meer. Je hoeft dan natuurlijk ook niks te betalen.

Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk ergernis hebt van jouw kapotte telefoon zullen we deze zo snel mogelijk weer opknappen. Wij doen alles wat we kunnen om de bestaande problemen te verhelpen. Wij werken op no cure no pay basis waardoor je geen geld kwijt bent als wij het probleem niet kunnen oplossen. Je moet tegenwoordig bereikbaar zijn en voor veel dingen heb je een telefoon nodig. Daarom zullen wij altijd zorgen dat je jouw telefoon weer snel terug hebt. Je kunt bij ons altijd terecht voor advies, behandelingen en een telefoon reparatie Doetinchem.

Ben jij niet woonachtig in Doetinchem? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Doetinchem, in o.a.: Enschede, Apeldoorn, Almelo, Nijmegen & Arnhem.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!