• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone reparatie Hengelo

Iedereen die een iPhone gebruikt weet hoe kwetsbaar deze kunnen zijn. Zeker de nieuwere modellen hebben veel glas waardoor deze sneller kapot zullen gaan. Het ziet er mooi uit maar hierdoor is bij een val de kans groot dat een iPhone reparatie Hengelo nodig zal zijn. Een hoesje kan helpen maar kan ook niet alle problemen oplossen. Ook door lang en veel gebruik kunnen onderdelen kapot gaan. Je hoeft dan gelukkig niet gelijk een nieuwe telefoon te kopen. De meeste problemen kunnen wij voor je oplossen met een simpele reparatie. Kies dus voor een iPhone reparatie Hengelo als er iets mis is met jouw smartphone.

Controleer verschillende onderdelen

Als een telefoon valt, vooral zonder hoes, zal hier vaak de schade goed te zien zijn. Een gebarsten scherm en een kapotte achterkant zijn dan vrij veel voorkomend. Toch is dat niet altijd het enige probleem dat er in de telefoon is. Binnenin de iPhone zitten veel onderdelen die tijdens zo een val ook kapot kunnen gaan. Controleer daarom even goed of alle knoppen nog werken en of er nog meer gerepareerd moet worden. Dit is belangrijk om te weten zodat je de nodige reparaties kunt selecteren in onze webshop. Wij snappen erg goed dat het niet altijd mogelijk is om voor jou te bepalen welke problemen er allemaal zijn als ze niet zichtbaar zijn en het scherm ook niet goed is. Langskomen in een van onze winkels is op dat moment de beste optie omdat we zo direct alles kunnen bekijken. We kunnen je een passend advies geven over de iPhone reparatie Hengelo die jij nodig hebt.

De nieuwe website gebruiken

Het is de bedoeling dat onze website het laten van een iPhone makkelijker maakt. Een afspraak maken moet makkelijk zijn en moet je snel kunnen doen via de website. Ook als je naar de winkel komt merk je een voordeel als je een afspraak hebt. Zo hoef je nooit lang te wachten omdat wij al weten dat je komt. Om een afspraak te maken selecteer je het model telefoon waar je gebruik van maakt. Deze vind je via het menu door Apple te selecteren en vervolgens iPhones aan te klikken. Vervolgens geef je aan wat je nodig hebt en dan kan je een afspraak gaan inplannen. Als wij de iPhone hebben weten we al wat er nodig is en is het repareren snel gebeurt, De nieuwe website maakt het laten uitvoeren van een iPhone reparatie Hengelo sneller en makkelijker.

Kies vandaag voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren jouw iPhone direct als we deze ontvangen en zijn binnen 20 minuten klaar. We zullen je nooit zomaar laten wachten en met een afspraak weet je zeker dat dat nooit nodig is. Wij vinden klanttevredenheid erg belangrijk en zien graag dat onze klanten geen last hebben van drukte en lange wachttijden. De onderdelen die we gebruiken zijn allemaal nieuw en je krijgt garantie volgens de voorwaarden. Al het werk wat wij doen is op no cure no pay basis en je betaalt dus niet als wij jouw iPhone reparatie Hengelo niet kunnen uitvoeren. Het maakt niet uit wat er aan de hand is met jouw iPhone, door onze ervaring is de kans erg groot dat wij het snel hebben opgelost.

Ben jij niet woonachtig in Hengelo? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Hengelo, in o.a.: Almelo, Enschede, Apeldoorn, Arnhem & Nijmegen.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!