• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Heerlen

Een telefoon die om wat voor reden niet goed werkt is erg vervelend. Zeker in deze tijd waarbij iedereen echt een telefoon nodig heeft kan het best een groot probleem zijn. Toch kan je het niet altijd voorkomen. Zelfs met een hoesje kan het wel eens gebeuren dat het scherm breekt. Ook gaan bepaalde onderdelen zoals de batterij met de tijd minder goed werken. Als je geen budget hebt voor een nieuwe telefoon of gewoon graag jouw eigen telefoon wilt houden is een telefoon reparatie Heerlen een erg goede optie. Wij kunnen jou helpen met veel verschillende reparaties van jouw merktelefoon.

Kies je merk

Een telefoon zo goed als nieuw

Wij laten onze klanten niet graag onnodig lang wachten. Daarom gaan wij altijd zo snel mogelijk aan de slag met jouw telefoon reparatie Heerlen. Je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt en dan repareren we jouw telefoon op locatie. Hierdoor heb je deze altijd binnen 20 minuten weer terug. Omdat wij geen locatie in Amsterdam hebben snappen we best dat het makkelijker is om jouw telefoon op te sturen. Zodra wij deze binnen hebben wordt hij gerepareerd en weer terug gestuurd. Binnen 48 uur heb je dan jouw telefoon weer terug.

Opsturen of langskomen voor een telefoon reparatie Heerlen

Je hebt bij ons de keuze om jouw telefoon langs te brengen in een van onze drie winkels of om hem op te sturen. Onze locaties bevinden zich in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Dit is niet naast de deur als je in Heerlen woont en daarom is het maar goed dat je de telefoon kunt verzenden. Wanneer je in de winkel langskomt is jouw telefoon al binnen 20 minuten gerepareerd. Het opsturen gaat ook erg makkelijk. Je maakt een afspraak via de website en dan stuur je de telefoon op in een veilige envelop en wij raden aan dit aangetekend te doen. Doordat wij al weten dat jouw telefoon onderweg is kunnen wij er bij ontvangst direct mee aan de slag. Je zal deze dan ook altijd binnen 48 uur weer terug hebben.

Waarom kom je naar het GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons voor een zo laag mogelijke prijs en doen dit direct voor je. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw telefoon. Wij zien onze klanten graag blij en bekijken daarom altijd hoe wij problemen zo voordelig mogelijk kunnen oplossen. Zeker met onze nieuwe website wordt een telefoon reparatie Heerlen een stuk makkelijker te regelen. Laat jouw telefoon repareren wanneer het jou uitkomt. Het GSM reparatie centrum zet jou als klant altijd op nummer 1!

Ben jij niet woonachtig in Heerlen? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Heerlen, in o.a.: MaastrichtRoermondVenlo en Eindhoven.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug