• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

GSM reparatie Utrecht

GSM Reparatie Centrum – Utrecht

Adres:Smaragdplein 237, 3523EJ, Utrecht

Telefoon:085 06 06 476

E-mail i Om je mail zo snel en goed mogelijk te verwerken vragen wij om in het onderwerp van je mail de stad waar je vraag voor bedoeld is te zetten. Dus Utrecht, Nijmegen, Oosterhout of Per post. : [email protected]

Momenteel: Gesloten

Meer informatie

Maandag 10:00 - 18:00

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 18:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Een kapotte telefoon is nooit prettig om te hebben. Daarom is het maar goed dat een GSM reparatie Utrecht zo uitgevoerd is. Binnen 20 minuten kan jij alweer buiten staan met een telefoon die werkt als nieuw. Een van onze winkels bevindt zich namelijk in deze grote stad. Woon je hier in de buurt dan is het altijd in je voordeel om even langs te komen. Door vooraf een afspraak in te plannen ben je zelfs nog sneller aan de beurt en dat is natuurlijk nooit verkeerd. Heb jij een merktelefoon welke toe is aan nieuwe onderdelen, plan dan snel een afspraak in zodat wij dit voor je kunnen regelen.

Kies je merk

Kom langs voor een GSM reparatie Utrecht

De locatie in Utrecht bevindt zich aan de Smaragdplein 237. Dit is een grote locatie waar wij alle ruimte hebben om te werken aan jouw telefoon. Ook met vragen kan je altijd even bij ons binnen wandelen. Er is weinig wat wij met 8 jaar ervaring niet voor elkaar krijgen. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook data voor je overzetten op een nieuwe telefoon of helpen om deze te installeren. Je leest op onze website wat we allemaal kunnen doen aan het merk en model telefoon wat jij hebt, zo loop je nooit voor niks naar binnen.

Waarom bezoek je GSM Reparatie Centrum in Utrecht?

Behalve de snelheid waarmee je jouw telefoon terug kunt verwachten heeft het nog meer voordelen om ons jouw GSM reparatie Utrecht uit te laten voeren. Door al onze ervaring is er niet snel een situatie te lastig voor ons. Daarom werken wij ook op no cure no pay basis. Het kost je niks als wij het niet kunnen repareren. Als wij onderdelen in jouw telefoon vervangen, heb je hier altijd 12 maanden garantie op. Mocht er binnen die tijd iets mis gaan kun je altijd terug komen bij ons. Dankzij onze nieuwe website is het een stuk eenvoudiger geworden om een afspraak in te plannen en sta je dus nooit in een lange rij te wachten. Woon je in Utrecht dan raden we je absoluut aan om langs te komen zodat we je persoonlijk kunnen helpen.

Het is in de 8 jaar dat wij werken met merktelefoons altijd ons doel geweest om klanten tevreden naar huis te laten gaan. Een telefoon die volledig werkt zoals hoort is daar de oplossing voor. Tegenwoordig hebben de meeste mensen echt een telefoon nodig, bijvoorbeeld voor werk maar ook voor het onderhouden van contact met familie en vrienden. Wij zien hier het belang van in en zullen er daarom altijd alles aan doen om je te helpen.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!