• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

GSM reparatie Rotterdam

Een merktelefoon kan best een aantal jaren meegaan maar niet alle onderdelen zullen in die tijd even goed blijven werken. Dit kan komen door gebruik zoals vaak het geval is met de batterij maar het kan ook komen doordat de telefoon valt. Het is niet nodig om vervolgens met een slecht werkende of kapotte telefoon rond te blijven lopen. Wij kunnen namelijk een GSM reparatie Rotterdam uitvoeren waardoor je snel weer een goed werkende telefoon hebt. Wij helpen je graag zodat je snel weer verder kunt met dingen die je waarschijnlijk liever doet als het laten repareren van je telefoon.

Kies je merk

Een GSM reparatie Rotterdam snel geregeld

Je kunt bij ons op twee manieren jouw merktelefoon laten repareren. Je kunt ervoor kiezen om langs te komen in een van onze winkels. Deze bevinden zich in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Wij snappen dat dit best een stukje rijden is vanaf Rotterdam waardoor dit niet altijd de makkelijkste optie is. Het is wel de snelste manier omdat je jouw telefoon dan altijd binnen 20 minuten gerepareerd terug hebt. Je kunt er ook voor kiezen om hem op te sturen nadat je hiervoor een afspraak hebt ingepland. Wij repareren hem dan zodra hij bij ons is en doen hem direct hierna op de post terug naar jou. Zo zal je de telefoon altijd binnen 48 uur terug hebben.

De zekerheid bij GSM Reparatie Centrum

Wij repareren jouw telefoon altijd wanneer het uitkomt waardoor je hiervoor geen vrij van je werk hoeft te nemen. Je maakt een afspraak of komt even langs in een van onze winkels. Wij gaan direct aan de slag. Naast snelheid hebben wij nog meer voordelen te bieden. Wij werken al 8 jaar met merktelefoons waardoor wij alle nodige expertise in huis hebben. Je ziet in ons assortiment duidelijk wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor je kunnen betekenen. Wij werken op no cure no pay basis, je betaalt dus echt alleen als jouw telefoon volledig naar tevredenheid is gemaakt. Op alle nieuwe onderdelen die wij plaatsen krijg je 12 maanden garantie.

Wij doen meer dan alleen vervangen van onderdelen

Als je in onze webshop kijkt lijkt het misschien een beetje alsof wij alleen maar nieuwe onderdelen plaatsen in merktelefoons. Toch zijn er meer dingen waar wij je mee kunnen helpen als dat. Als je een nieuwe telefoon hebt wil je vast en zeker de data van jouw oude telefoon over willen zetten. Dit is niet altijd even makkelijk maar wij kunnen je daar wel mee helpen. Ook nemen wij graag even de tijd om een telefoon met je te installeren zodat alles gaat werken zoals jij wilt. Als je een vraag hebt en niet zeker weet of we jou kunnen helpen dan kan je altijd even contact met ons opnemen. Wij zien klanten graag tevreden en zullen je dus met veel plezier te woord staan. Het maakt niet uit wat voor GSM reparatie Rotterdam je nodig hebt, wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de telefoon weer zal werken zoals hoort.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!