• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

GSM reparatie Leiden

Een telefoon die om wat voor reden niet goed werkt is erg vervelend. Zeker in deze tijd waarbij iedereen echt een telefoon nodig heeft kan het best een groot probleem zijn. Toch kan je het niet altijd voorkomen. Zelfs met een hoesje kan het wel eens gebeuren dat het scherm breekt. Ook gaan bepaalde onderdelen zoals de batterij met de tijd minder goed werken. Als je geen budget hebt voor een nieuwe telefoon of gewoon graag jouw eigen telefoon wilt houden is een GSM reparatie Leiden een erg goede optie. Wij kunnen jou helpen met veel verschillende reparaties van jouw merktelefoon.

Kies je merk

De voordelen van GSM Reparatie Centrum

Wanneer je ervoor kiest om je telefoon bij ons te laten repareren heb je een aantal voordelen. Wij hebben misschien geen fysieke locatie in Leiden maar dat wil niet zeggen dat we je niet kunnen helpen. Het is met onze nieuwe website erg eenvoudig om een afspraak in te plannen of om jouw telefoon veilig op te sturen. Wij gaan direct aan de slag met het repareren van jouw telefoon waardoor je deze altijd snel terug hebt. Wij werken op no cure no pay basis waardoor je niets kwijt bent totdat je helemaal tevreden bent. Wat wij ook doen, de data wordt altijd netjes behouden. Doordat wij al 8 jaar ervaring hebben met het uitvoeren van reparaties kan je ervanuit gaan dat je altijd de beste kwaliteit onderdelen krijgt die goed geplaatst zijn.

Opsturen of langskomen voor een GSM reparatie Leiden

Je hebt bij ons de keuze om jouw telefoon langs te brengen in een van onze drie winkels of om hem op te sturen. Onze locaties bevinden zich in Utrecht, Nijmegen en Oosterhout. Dit is niet heel dichtbij Leiden maar misschien ben je er toevallig in de buurt. Wanneer je in de winkel langskomt is jouw telefoon al binnen 20 minuten gerepareerd. Het opsturen gaat tevens erg makkelijk. Je maakt een afspraak via de website en dan stuur je de telefoon op in een veilige envelop. Doordat wij al weten dat jouw telefoon onderweg is kunnen wij er bij ontvangst direct mee aan de slag. Je zal deze dan ook altijd binnen 48 uur weer terug hebben.

De beste partij voor alle merktelefoons

Je kunt in onze webshop zien welke telefoons wij allemaal kunnen repareren. Alle merktelefoons zoals iPhone, Samsung, Motorola en meer kun je door ons laten repareren. Je ziet onder het merk alle verschillende modellen staan waardoor het inplannen van een afspraak simpel is. Je selecteert het model telefoon wat jij hebt en welk onderdeel er vervangen moet worden. Je kunt zo dus ook meerdere onderdelen laten repareren. Je plant een afspraak in wanneer het jou uitkomt waardoor je altijd snel aan de beurt bent. Wij werken al 8 jaar lang met alle grote merken telefoons waardoor wij echt de nodige ervaring hebben. Laat daarom jouw GSM reparatie Leiden uitvoeren door GSM Reparatie Centrum. Wij zien je graag met een lach en een goed werkende telefoon.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!