• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

GSM reparatie Den Haag

Heb je een telefoon die opeens niet meer aangaat of een gebroken scherm heeft? Voor alle soorten reparaties aan merktelefoons ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je in Den Haag Woont kunnen wij je GSM reparatie uitvoeren. Wij hebben daar geen winkel zitten maar dat is geen enkel probleem. Wij vertellen je meer over een GSM reparatie Den Haag zodat je zal zien dat wij de beste partij zijn om jouw telefoon weer te laten werken als nieuw. Je hoeft namelijk geen genoegen te nemen met een telefoon die niet werkt zoals hoort.

Kies je merk

Een GSM reparatie Den Haag laten uitvoeren

Als je in Den Haag woont dan is het je misschien opgevallen op onze website, dat wij daar geen fysieke winkel hebben. Toch kan je jouw telefoon laten repareren door ons. Je kan natuurlijk bij ons langskomen in een van onze winkels. Hiervoor kan je een afspraak maken maar je kunt ook gewoon langskomen wanneer het uitkomt. Als je liever niet wilt rijden is het ook mogelijk om je telefoon op te sturen. Dit doe je in een veilige envelop waardoor beschadigingen worden voorkomen en wij raden ook aan om aangetekend te verzenden. Wij repareren de telefoon dan zo snel mogelijk en je zal deze ook al binnen 48 uur weer terug hebben. Waar je woont in Nederland maakt niet uit, wij kunnen hoe dan ook jouw GSM reparatie Den Haag uitvoeren.

Welke reparaties voeren wij uit?

Er zijn verschillende reparaties die wij uitvoeren aan telefoons. Wij kunnen uw kapotte scherm vervangen voor een nieuw origineel scherm. Zo zal jouw telefoon altijd even goed blijven werken. Ook vervangen wij batterijen, dit kan na een aantal jaar gebruik van de telefoon nodig zijn. Afhankelijk van het merk en model kunnen wij ook nog allerlei andere reparaties uitvoeren zoals het vervangen van de laadconnector, camera, microfoon, knoppen en meer. Zoek jouw telefoon binnen onze opties en dan zie je direct alle mogelijkheden. Hiernaast voeren wij ook waterschadebehandeling uit. Als jouw telefoon in het water valt hoeft dat niet altijd te betekenen dat je een nieuwe moet gaan aanschaffen. Heb je nog vragen over een GSM reparatie Den Haag dan kan je ook altijd even contact met ons opnemen.

GSM Reparatie Centrum lost het op!

Door de grote hoeveelheid reparaties die wij aanbieden kun je eigenlijk altijd bij ons terecht met jouw merktelefoon. In onze webshop zie je precies alle mogelijkheden waardoor je direct weet wat wij voor je kunnen betekenen. Als je bij ons in een van de winkels langs komt helpen wij je en heb je binnen 20 minuten jouw telefoon terug als nieuw. Als je hem opstuurt is dat al binnen 48 uur. Ons streven is altijd om klanten tevreden en met een glimlach te zien vertrekken. Daarom doen wij alles wat nodig is in overleg met jou zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een GSM reparatie Den Haag laat je het best uitvoeren door experts van GSM Reparatie Centrum.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!