• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

GSM reparatie Arnhem

Als jouw telefoon kapot is wil je deze uiteraard weer zo snel mogelijk kunnen gebruiken. Met een kapotte batterij of een scherm wat op een mozaïek lijkt is dat niet mogelijk. Het is dan belangrijk om te kiezen voor een winkel die snel aan de slag kan gaan met jouw telefoon waardoor je deze snel weer terug hebt. Wij kunnen hiervoor zorgen. Een GSM reparatie Arnhem kun je door ons uit laten voeren op twee manieren waar wij je graag meer over vertellen. Wij kunnen namelijk op verschillende manieren wat voor je betekenen wanneer jouw telefoon niet meer doet wat hij moet doen.

Kies je merk

Opsturen of langskomen

Wij hebben in Arnhem geen fysieke winkel waardoor je er even voor zal moeten reizen om bij ons langs te komen. Toch heeft dit wel enkele voordelen. Wanneer je bij ons langskomt gaan we zo snel mogelijk met je telefoon aan de slag en heb je deze al binnen 20 minuten weer terug. Als je niet wil reizen is het ook mogelijk om jouw telefoon naar ons op te sturen. Dan gaan we hier ook gelijk mee aan de slag maar duurt het door het verzenden iets langer voor je hem terug hebt. Toch is dit wel al binnen 48 uur. Met onze nieuwe website wordt dit makkelijker te regelen en kan je ook eenvoudig een afspraak met ons inplannen voor een GSM reparatie Arnhem. Zo zal jouw telefoon nog sneller klaar zijn als ooit eerder.

GSM reparatie Arnhem voor alle merktelefoons

Wij kunnen reparaties uitvoeren aan verschillende modellen van bekende merken. Denk hierbij aan iPhone, Samsung, HTC en meer. Wanneer je bij deze merken en modellen kijkt zie je welke reparaties wij allemaal uit kunnen voeren. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld nieuwe schermen, vervangen de batterij en kunnen allerlei losse onderdelen vervangen. Zo zal jouw telefoon weer helemaal naar behoren werken. Naast het vervangen van onderdelen doen wij ook waterschade behandelingen. Hiermee is het mogelijk jouw telefoon te herstellen als deze in water is gevallen. Alles wat wij uitvoeren doen wij in overleg met jou.

De voordelen van GSM Reparatie Centrum

Jouw telefoon laten repareren door ons bied je een aantal voordelen waardoor het zeker de moeite waard is. Zo zijn wij al 8 jaar specialisten in het uitvoeren van allerlei reparaties. Daarom durven wij te werken op nu cure no pay basis. Ben jij niet tevreden, dan hoef je ons geen cent te betalen. Het maakt ook niet uit welke reparatie je laat uitvoeren, wij zullen er altijd voor zorgen dat je data behouden blijft. Je kunt bij ons langskomen wanneer het jou uitkomt en wij zullen de telefoon dan altijd binnen 20 minuten klaar hebben. Ook krijg je 12 maanden garantie op elke reparatie. Het doel wat wij hebben is om elke klant te laten vertrekken met een lach op het gezicht en een goed werkende telefoon. Het maakt niet uit wat er nodig is om jouw telefoon weer goed te laten werken, wij doen er alles aan om jou te helpen.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!