• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Nokia 3.4 scherm reparatie

Toch denken veel mensen nog dat het repareren van een telefoon erg lang duurt. Bij sommige bedrijven is dit ook zeker het geval, maar GSM Reparatie Centrum begrijpt als geen ander dat we tegenwoordig eigenlijk niet zonder telefoon kunnen. Daarom voeren wij een Nokia 3.4 scherm reparatie in ongeveer 20 minuten uit. In de tijd dat je wacht, kan je wachten in één van onze wachtruimtes of doe je even boodschappen zodat je na 20 minuten de telefoon weer  kan ophalen. In ieder geval is één ding zeker, na 20 minuten heb je weer een telefoon in je hand die zo goed als nieuw voelt én werkt. Ben jij dus op zoek naar een partner voor de scherm reparatie van jouw Nokia 3.4? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres.

Kies je model

Wacht niet te lang met het uitvoeren van een Nokia 3.4 scherm reparatie

Uit onze eigen ervaringen is gebleken dat veel Nederlanders lang wachten met het repareren van hun beschadigde telefoon. Dit vanwege verschillendere redenen: kostenoverwegingen en tijdbesparende overwegingen. Velen zijn bang dat een Nokia 3.4 scherm reparatie erg duur is en dat zij hun telefoon dagenlang of soms wel wekenlang kwijt zijn. Dit is bij GSM Reparatie Centrum echter niet het geval. Wij hanteren altijd de meest voordelige prijs als mogelijk is en repareren je Nokia 3.4 in ongeveer 20 minuten. Twijfel daarom niet te lang over de beslissing om je telefoon te laten repareren, want hoe langer je wacht met een scherm reparatie hoe groter de kans wordt op extra schade. Dit wil natuurlijk niemand.

Behoefte aan extra informatie

GSM Reparatie Centrum staat dus voor een voordelige en snelle Nokia 3.4 scherm reparatie. Daarnaast bieden wij tot wel 12 maanden garantie op alle reparaties die wij uitvoeren en hebben wij een no cure no pay beleid. Dit betekend dat je niet betaald voor de reparatie, zodra wij de telefoon niet kunnen repareren. Heb je nog behoefte aan extra informatie of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476. Ons team van specialist staat altijd klaar om jouw Nokia 3.4 scherm reparatie uit te voeren.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!