• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Motorola Moto G 5G scherm reparatie

De Motorola Moto G 5G is een krachtige en snelle smartphone en het kleinere broertje van de Motorola Moto G 5G Plus. Deze Motorola werkt met zowel het 4G- als 5G-netwerk. Hierdoor download je films in enkele seconden, ben je goed bereikbaar en vind je alle informatie in een handomdraai. De Motorola G 5G heeft een krachtige batterij van 5.000 mAh, zodat lang met je telefoon kan doen. je genoeg energie hebt. Het scherm van 6.67 inch is groot genoeg om prettig mee te kunnen werken. Helaas kan dit scherm ook kapot zodra je hem laat vallen. Dan heb je een Motorola G 5G scherm reparatie nodig. GSM Reparatie Centrum kan je hiermee helpen in ongeveer 20 minuten.

Kies je model

Extra informatie over de Motorola G 5G

Als de Motorola G 5G leeg is, kan je deze opladen door de TurboPower. Hiermee geef je uren kracht aan de Motorla in een paar minuten op. Door de octa-coreprocessor met Qualcomm Snapdragon 750G-chipset, in combinatie met het 4 GB aan werkgeheugen, kun je rekenen op betrouwbare prestaties. Ten slotte heeft deze Motorola G 5G een ultrahoeklens. De triple-camera is voorzien van lenzen met 48, 8 en 2 megapixel en zorgt voor goede kwaliteitsfoto’s in verschillende lichtomstandigheden.

Een Motorola Moto G 5G scherm reparatie uitvoeren

Vanwege onze jarenlange ervaring, weten onze specialisten als geen ander hoe zij je Motorola G 5G goed, snel en vakkundig uit kunnen voeren. Je kan jouw Motorola G 5G naar één van onze vestigingen brengen in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht en wij repareren het scherm van jouw telefoon binnen 20 minuten. Je kan hier op de reparatie wachten of in de tussentijd wat boodschappen doen. Als je niet langs kunt komen, kan je ook je telefoon naar ons opsturen. Zodra wij jouw telefoon hebben binnengekregen gaan wij er meteen mee aan de slag. Je kunt jouw gerepareerde telefoon dan ook binnen 48 uur in huis verwachten. GSM Reparatie Centrum dé specialist die jou kan helpen met de Motorola Moto G 5G scherm reparatie.

Contact opnemen met onze klantenservice

Ons klantenservice team staat altijd klaar om de vragen van onze klanten te beantwoorden. Wil je bijvoorbeeld meer weten over hoe de reparatie in zijn werk gaat of ben je benieuwd of wij ook jouw Motorola G 5G kunnen repareren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te mailen naar [email protected] Liever gelijk antwoord? Dan raden we je aan om te bellen naar +31 85 06 06 47. Laat jouw Motorola G 5G scherm reparatie uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!