• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone XS Max scherm reparatie of achterkant vervangen

Als jij een iPhone XS Max scherm reparatie nodig hebt of wanneer je wilt dat de iPhone XS Max achterkant vervangen wordt kan je bij altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum. Zodra er wat mis is kun je bij ons langskomen bij één van onze vestigingen of je kunt via de website een afspraak inplannen. De scherm en achterkant zijn de meest belangrijke onderdelen waar je echt niet zonder kunt. Wacht dus niet langer dan nodig met laten repareren. Wij kunnen een iPhone XS Max scherm reparatie direct voor je uitvoeren en deze reparatie is al binnen 20 minuten klaar. Ook een iPhone XS Max achterkant vervangen is klaar voordat je het weet. Om te zorgen dat je optimaal gebruik kan blijven maken van alle functies van de telefoon is het belangrijk om hier goede zorg voor te dragen.

Kies je iPhone XS Max reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Een iPhone XS Max scherm reparatie

Een iPhone XS Max scherm reparatie is bij ons mogelijk met behulp van verschillende schermen in diverse kwaliteiten. In elk geval wordt er gebruik gemaakt van een origineel iPhone scherm om een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Het is echter zo dat wij onze klanten de mogelijkheid aanbieden om een keuze te maken tussen een volledig nieuw of een hergebruikt ofwel refurbished scherm tijdens een iPhone XS Max scherm reparatie. Dit wil eigenlijk zeggen dat het scherm gerecycled wordt. Dit betekent dat de glasplaat van het beeldscherm is vervangen in de eigen fabriek van GSM Reparatie Centrum. Deze schermen hebben precies dezelfde eigenschappen als wat je gewend bent van een origineel scherm. Een refurbished scherm is voordeliger geprijsd en wordt veel gekozen door onze klanten. Heb jij liever geen gerecycled scherm dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. Je iPhone XS Max scherm reparatie kan bij GSM Reparatie Centrum uiteraard ook uitgevoerd worden door het plaatsen van een volledig nieuw scherm.

 • Origineel – refurbished; Dit betreft een refurbished scherm. Dit houdt in dat het OLED beeldscherm en touchscreen zijn gerecycled. Een nieuw glas is op deze twee onderdelen geplaatst, waardoor er geen kras of andere schade aanwezig is. Hierbij behoudt je dezelfde originele kwaliteit tijdens een iPhone XS Max scherm reparatie, omdat het scherm volledig originele Apple onderdelen bevat.
 • Origineel – Gedemonteerd; Dit betreft een origineel gedemonteerd scherm. Dat houdt in dat het scherm bijvoorbeeld van een Demo toestel een nieuw toestel of een toestel welke binnen 2 weken terug is gestuurd naar de fabrikant afkomstig is. De schermen zijn kras en schade vrij en dus 100% origineel van een Apple toestel gedemonteerd. Dit is de enige manier om aan originele Apple producten te komen.
 • Kopie; Dit betreft een imitatie scherm van de hoogst mogelijke kwaliteit. Uiteraard zijn er nadelen aan een kopie iPhone XS Max scherm reparatie ten opzichte van een originele reparatie. De kleurweergave is/kan anders zijn. De reden hiervan is dat een origineel scherm een OLED is. Een kopie scherm maakt gebruik van een LCD scherm. Daarnaast is het beeldscherm wel minder kwetsbaar dan een origineel OLED scherm. De touch functie kan bij een vol geheugen wat langzamer werken als je bijvoorbeeld heel snel kan typen en de batterij kan wat sneller leeg gaan omdat er meer stroom nodig is om dezelfde helderheid te krijgen.

iPhone XS Max achterkant vervangen

Naast een iPhone XS Max scherm reparatie kan je bij GSM Reparatie Centrum terecht voor de iPhone XS Max achterkant vervangen reparatie. Door de glazen achterkant van de iPhone XS Max komt het bij consumenten steeds vaker voor dat de achterkant beschadigd raakt of scheuren vertoond. In dat geval raden wij het aan om de iPhone XS Max achterkant vervangen reparatie uit te voeren.

In de achterkant van de iPhone XS Max bevinden zich verschillende onderdelen die belangrijk zijn voor het goed functioneren van deze smartphone, namelijk:

 • De complete achterkant met zijranden;
 • De camera lens;
 • De knoppen in de rand van uw toestel inclusief de bekabeling hiervoor;
 • Een deel van de WiFi en GPS antennes;
 • De flitser

Heb je problemen welke gerelateerd zijn aan twee of meerdere van bovenstaande punten? Dan is het voor jouw toestel de beste optie om de iPhone XS Max achterkant vervangen reparatie uit te laten voeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum. Zoals je ziet aan de lijst met onderdelen wordt een groot deel van het toestel vervangen wanneer je kiest voor het vervangen van de iPhone XS Max achterkant bij GSM Reparatie Centrum. Wij maken gebruik van complete onderdelen om de beste kwaliteit in een zo kort mogelijk tijdsbestek aan te bieden. Na het vervangen van de achterkant testen wij het toestel op alle bovenstaande punten. Lees hieronder verder over het gemak van een iPhone XS Max scherm reparatie of over het gemak van een iPhone XS Max achterkant vervangen.

Het gemak van een reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Ondanks dat dit een van de nieuwste modellen is kan er alsnog wel eens iets kapot gaan waardoor een reparatie nodig is. Een iPhone XS Max scherm reparatie of iPhone XS Max achterkant vervangen reparatie voeren wij direct uit, waardoor je binnen 20 minuten een volledig herstelde telefoon mee kunt nemen. Misschien liep je voorheen zomaar even binnen als je toevallig in de buurt was, maar met de nieuwe website heb je ook andere opties die meer gemak bieden. Het is nu namelijk makkelijker als ooit om via de nieuwe website een afspraak in te plannen voor een of meerdere reparaties. Ook is het mogelijk om jouw telefoon met de post naar ons toe te sturen. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld niet bij één van onze winkels in de buurt woont.

Stel je voor dat je een iPhone XS Max scherm reparatie nodig hebt of dat je wilt dat wij jouw iPhone XS Max achterkant vervangen dan is de afspraak binnen enkele minuten online geregeld. Zoek jouw reparatie op, plaats deze in de winkelwagen en plan de afspraak in wanneer jij wilt. Zodra wij de telefoon in ontvangst hebben zullen wij deze direct repareren waardoor je hem altijd snel terug in handen hebt. Na een iPhone XS Max scherm reparatie en na de iPhone XS Max achterkant vervangen heb je hem dan al binnen maximaal 48 uur weer terug als dit via de post gaat.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!