• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone scherm reparatie Amsterdam

Het kan je altijd overkomen dat je telefoon valt of ergens tegenaan stoot. Zorg daarom altijd voor een originele hoesje voor je smartphone waardoor het scherm altijd goed veilig is. Alles van krassen tot een telefoon die lijkt op mozaïek zien wij voorbij komen. Een kapot scherm is er een waarmee je niet zou moeten werken. Niet alleen voor het gemak of het uiterlijk van de telefoon maar ook door de risico’s. Wij kunnen makkelijk en voordelig een iPhone scherm reparatie Amsterdam uitvoeren waardoor je jouw scherm weer kunt gebruiken. Gebroken glas is scherp en gevaarlijk en hier wil je dus niet met je vingers overheen glijden.

Prijsverschillen in de schermen

Niet elke iPhone scherm reparatie Amsterdam is even prijzig. Dit zie je wanneer je bij verschillende modellen kijkt. Op zich is dit niet heel vreemd. Wanneer je een ouder model hebt zijn de onderdelen al verminderd in waarde en is vervangen dus erg voordelig. Het nieuwste model iPhone kost altijd het meeste om te laten vervangen. Als jij een scherm reparatie nodig hebt selecteer je het model iPhone wat je hebt in ons assortiment waarna je de reparatie kunt selecteren. Zo kan je via de website ook een afspraak maken. Wat wij echt aanraden is om voor een klein bedrag extra direct te kiezen voor een screenprotector ongeacht het model van jouw iPhone.

Controleer de overige onderdelen

Wanneer je een telefoon laat vallen zal de meest zichtbare schade aan het scherm zijn. Daaronder zitten echter nog onwijs veel kleine onderdelen welke ook kunnen beschadigen. Het is daarom belangrijk om te kijken of jouw telefoon verder nog wel werkt. Gaat hij nog aan of doet hij helemaal niets meer? Dit is belangrijk om te weten zodat je de juiste opties kunt selecteren. Wij kunnen ons best voorstellen dat het lastig is om te bepalen of er meer mis is als de oppervlakkige schade. Als je twijfels hebt kan je het beste even telefonisch contact opnemen of langskomen in de winkel.

iPhone scherm reparatie Amsterdam door ons laten uitvoeren

Wanneer je kiest voor ons om jouw iPhone scherm reparatie Amsterdam uit te laten voeren heb je altijd een aantal grote voordelen. Het is erg makkelijk om een afspraak in te plannen via onze nieuwe website. Wij gaan direct aan de slag als wij jouw telefoon hebben ontvangen waardoor je nooit langer hoeft te wachten als nodig. Je hebt de telefoon altijd weer snel in eigen handen. Al 8 jaar lang repareren wij merktelefoons en vervangen wij schermen. Onze expertise is hierdoor erg uitgebreid en we kunnen je altijd helpen aan een nieuw scherm. werken op no cure no pay basis en blijven dus werken totdat jij helemaal tevreden bent. Voor een iPhone scherm reparatie Amsterdam zijn wij in alle gevallen weer de beste partij.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug