• Tot 12 maanden garantie
 • No cure no pay
 • Altijd behoud van data
 • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
 • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 8 Plus scherm reparatie of achterkant vervangen

Snel een iPhone 8 Plus scherm reparatie laten uitvoeren of de iPhone 8 Plus achterkant vervangen? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. De iPhone 8 Plus biedt net iets meer mogelijkheden als de iPhone 8. Je kunt echter alleen van deze extra eigenschappen genieten als jouw telefoon helemaal werkt naar behoren. Het niet kunnen lezen van het scherm door barsten of het slechter functioneren van de telefoon door defecte bedrading in de achterkant horen daar niet bij. De iPhone 8 Plus werd in 2017 uitgebracht wat dus best eens kan betekenen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Gelukkig is dat niet erg, omdat wij dit voordelig en snel voor je kunnen regelen. Voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie en voor de iPhone 8 Plus achterkant vervangen kan je op elk moment bij ons terecht. Lees hieronder meer over deze veelvoorkomende reparaties.

Langskomen voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie

Het grote glazen scherm van dit model iPhone laat hem er stijlvol uit zien en maakt de telefoon erg prettig in gebruik. Toch is het ook een kwetsbaar punt waar vaak een iPhone 8 Plus scherm reparatie voor nodig is. Ergens tegenaan stoten kan er al voor zorgen dat het scherm barst en een val kan het hele scherm laten versplinteren. Het gebruik van bescherming voor de telefoon wordt dus ook altijd aangeraden. Helaas wordt hierdoor ook niet iedere beschadiging volledig voorkomen, maar gelukkig kan je in dit geval bij ons langskomen voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie. Dit is een goedkope reparatie die snel uitgevoerd kan worden. Zo kan je alles weer goed lezen en veilig gebruik maken van jouw telefoon. Je hebt de keuze uit meerdere opties als je een nieuw scherm nodig hebt. Wij bieden schermen aan in een witte en zwarte kleur. Daarnaast heb je ook de keuze tussen verschillende kwaliteiten.

 • Kopie; dit is een niet origineel Apple scherm waarvan je een minimaal verschil in bijvoorbeeld de kleuren kunt opmerken. Het is de meest voordelige optie.
 • OEM; Dit is een nieuw origineel LCD paneel (welke beeld geeft) en door een andere fabriek zijn de randonderdelen zoals het glas en de achtergrondverlichting en kabels geplaatst. Voor GSM Reparatie Centrum heeft deze kwaliteit zichzelf een plaats in ons assortiment verdient, omdat de stabiliteit en kwaliteit hoger zijn dan een refurbished scherm.
 • Origineel – Gedemonteerd; Deze schermen zijn helemaal nieuw, dit is de meest prijzige optie.

De prijzen verschillen per soort scherm en je kunt hierover natuurlijk ook meer vragen aan ons in de winkel. De kwaliteit en prijs die je verwacht is wel iets om over na te denken voordat je een iPhone 8 Plus scherm reparatie laat uitvoeren.

De iPhone 8 Plus achterkant vervangen

Naast een iPhone 8 Plus scherm reparatie kan je bij ons terecht voor het vervangen van de iPhone 8 Plus achterkant. De iPhone 8 Plus achterkant vervangen biedt veel verschillende voordelen. In de achterkant van deze telefoon zitten namelijk verschillende belangrijke onderdelen verwerkt die essentieel zijn voor het functioneren van de telefoon. Wanneer je dus een lange tijd met beschadigingen aan de achterkant blijft rondlopen kan dit uiteindelijk zeer negatieve gevolgen hebben voor werking van de telefoon. In de van de iPhone 8 Plus achterkant zitten de volgende onderdelen verwerkt:

 • De achterkant zelf, randen inbegrepen.
 • De back camera, die inclusief lens vervangen kan worden.
 • Knoppen (bijvoorbeeld volume) inclusief bekabeling.
 • Antennes voor Wi-Fi en GPS.
 • De flitser

Wij helpen je graag met een iPhone 8 Plus scherm reparatie, zodat je je telefoon zonder klachten kunt blijven gebruiken. Door te wachten totdat je echt last krijgt van de defecte achterkant of de grote barsten in het scherm zullen de problemen alleen maar groter worden. Kom daarom op tijd langs voor een iPhone 8 Plus scherm reparatie en de iPhone 8 Plus achterkant vervangen, zodat je de telefoon nog lang kunt blijven gebruiken.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!