• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPhone 5 scherm reparatie en batterij vervangen

Soms is het nodig om bepaalde onderdelen van jouw iPhone 5 te vervangen zodat deze nog een tijdje mee kan. Wij kunnen verschillende onderdelen vervangen maar de meest belangrijke zijn altijd het scherm en de batterij. Wanneer deze onderdelen defect zijn is de telefoon direct onbruikbaar. Zowel een iPhone 5 scherm reparatie als een iPhone 5 batterij vervangen kunnen wij snel voor je doen. Binnen 20 minuten heb je jouw telefoon terug als je langs komt in de winkel. Blijf niet langer rondlopen met een telefoon die niet werkt zoals het hoort. GSM Reparatie Centrum heeft alle nodige kennis in huis om jou te kunnen helpen

Een iPhone 5 scherm reparatie laten uitvoeren

Het kan iedereen overkomen dat een telefoon valt en het scherm barst of andere defecten gaat vertonen. Het is dan nodig om jouw scherm zo snel mogelijk te laten vervangen zodat je de iPhone weer kunt gebruiken. Wanneer je naar ons toe komt, kunnen wij deze al binnen 20 minuten weer klaar hebben voor je, net als met andere reparaties zoals een iPhone 5 batterij vervangen. Na de reparatie heb je garantie op het nieuwe scherm die kan oplopen tot 12 maanden. Je kunt bij ons zomaar binnenlopen met jouw telefoon maar je kunt er ook voor kiezen om een afspraak te maken. Woon je niet in de buurt bij een van onze locaties? Het is nu ook mogelijk om jouw telefoon op afspraak naar ons op te sturen voor een iPhone 5 scherm reparatie.

Kiezen uit verschillende beeldschermen

Bij het laten uitvoeren van een iPhone 5 scherm reparatie heb je de keuze uit diverse opties. De iPhone is namelijk uitgevoerd in verschillende kleuren en daarom bieden wij het scherm aan in de kleuren zwart en wit. Daarnaast heb je de keuze uit een refurbished scherm of een kopie. Hier zit het prijsverschil in. Een origineel refurbished scherm is net iets duurder als het laten plaatsen van een kopie. Het belangrijkste verschil tussen een kopie beeldscherm en een origineel exemplaar zit voornamelijk in de kleuren en de helderheid. Dit is net wat anders als bij een origineel scherm maar de verschillen zijn echt minimaal. Afhankelijk van jouw wensen en budget kies je voor de optie die daar het beste bij past voor jouw iPhone 5 scherm reparatie.

iPhone 5 batterij vervangen

Een batterij van een iPhone gaat niet zomaar kapot maar toch zal deze op den duur vervangen moeten worden. De iPhone 5 van Apple maakt gebruik van een 3.8 V 5.45 Wh Li-Ion batterij. Dit type oplaadbare batterij, op basis van lithium, raakt niet snel leeg en kan erg lang mee gaan. In tegenstelling tot andere soorten oplaadbare batterijen zullen dit soort batterijen niet snel in kwaliteit achteruit gaan. Je hoeft hierdoor ook niet meer te wachten met opladen totdat de batterij helemaal leeg is, je kan dit op elk moment van de dag doen zodat je altijd met een volle batterij de deur uit gaat.

Wanneer laat je de iPhone 5 batterij vervangen?

Ondanks de bovengenoemde voordelen aan deze oplaadbare batterijen kunnen ze niet eeuwig meegaan. Het wordt aangeraden om de batterij na 2 jaar te laten vervangen. Dit is omdat de kans op defecten na deze tijd een stuk groter wordt. Je kan ook wachten totdat je zelf problemen begint te ondervinden. Denk hierbij aan het feit dat een batterij op een gegeven moment aanzienlijk sneller leeg begint te raken. Ook kan de batterij op een gegeven moment geheel uitvallen waardoor de telefoon opeens uitvalt en niet meer aan te zetten is. Veel mensen denken dan dat de telefoon kapot is en dat ze een nieuwe nodig hebben terwijl het vaak aan de batterij ligt. Laat daarom tijdig jouw iPhone 5 batterij vervangen bij GSM Reparatie Centrum.

Kies voor de partij die het allemaal kan!

Wij kunnen voor jou een iPhone 5 scherm reparatie uitvoeren, een iPhone 5 batterij vervangen en nog veel andere reparaties en behandelingen uitvoeren. Dit doen wij allemaal snel en vakkundig. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar een andere plek die een iPhone reparatie kan uitvoeren. Voor ons staat de klant op nummer 1 en ons doel is altijd om jou tevreden de winkel te zien verlaten. Kijk daarom naast deze 2 reparaties ook nog eens in de rest van ons assortiment om te zien wat alle mogelijkheden zijn. Je zal al snel ontdekken dat je nooit meer ergens anders heen hoeft dan GSM Reparatie Centrum.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug