• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 11 inch 2021 scherm reparatie

Bij GSM Reparatie Centrum kan je terecht voor een snelle en vakkundige iPad Pro 11 inch 2021 reparatie. De 2021 variant is de vernieuwde versie van de iPad Pro 11 inch 2018 en iPad Pro 11 inch 2020. Toch zijn er wat verschillen met deze voorgangers. Zo heeft de iPad Pro 11 inch 2021 een M1 chip en heeft hij een USB‑C‑connector met ondersteuning voor Thunderbolt. De grootte van het scherm is wel even groot als zijn voorgangers net als het feit dat het een Liquid Retina-display is.

Kies je model

Extra informatie over de iPad Pro 11 inch 2021

De iPad Pro 11 inch 2021 heeft, zoals hierboven beschreven, een M1 chip. Door deze chip draaien zware apps zoals Adobe en 3D games soepel en snel. Ook kan je hierdoor makkelijk tegelijkertijd verschillende apps gebruiken wat prettig is om aan werk of school te werken. Het 11 inch Liquid Retina scherm zorgt ervoor dat je ideeën scherp en duidelijk op beeld komen, maar ook dat je met een fijne beeldkwaliteit een film of serie kan kijken. Daardoor is de iPad Pro 11 inch 2021 een veelzijdige iPad, die je op meerdere manieren kan gebruiken vanwege al zijn gemakken.

iPad Pro 11 inch 2021 scherm reparatie 

Bij GSM Reparatie Centrum wordt bij een iPad Pro 11 inch 2021 scherm reparatie zowel het glas, touchscreen als het LCD-beeldscherm vervangen. Dit betekend dat als het glas gebarsten is, je touchscreen niet meer goed werkt, het touchscreen dingen uit zichzelf doet, het scherm strepen heeft of de iPad helemaal geen beeld meer vertoont dit een goede oplossing is. Mocht u niet weten of het scherm van je iPad Pro 11 inch 2021 vervangen moet worden, kan je uiteraard contact met ons opnemen. Wij hebben jarenlange ervaring met het repareren van zowel telefoons als tablets. Daardoor is de kans buitengewoon groot dat wij weten hoe het probleem opgelost kan worden.

Kom langs bij GSM Reparatie Centrum

Het langskomen bij GSM Reparatie Centrum voor een iPad Pro 11 inch 2021 scherm reparatie of een andere reparatie, heeft meerdere voordelen. Wij maken namelijk gebruik van een vaste lage prijs, waardoor je weet waar je aan toe bent. De totaalprijs van de iPad Pro 11 inch 2021 scherm reparatie is inclusief montage, garantie en BTW. Een reparatie duurt ongeveer 30 minuten, daardoor sta je snel weer buiten met een goed werkende iPad! Ons team van experts doet er alles aan om jouw iPad Pro 11 inch 2021 zo snel mogelijk weer naar behoren te laten werken. GSM Reparatie Centrum wordt dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van een iPad Pro 11 inch 2021 scherm reparatie genoemd.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!