• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

iPad Pro 11 inch 2020 scherm reparatie

Voor een iPad Pro 11 inch 2020 scherm reparatie ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Door het 11 inch retina scherm is deze iPad wat kleiner en daardoor compacter dan zijn grote broer die een 12.9 inch scherm heeft. Hierdoor kan je de iPad Pro 11 inch 2020 makkelijker meenemen in een tas. Het jammere daarvan is dat als je de tas een keer te hard neerzet of als je de tas laat vallen, het mogelijk is dat het scherm barst. Gelukkig is GSM Reparatie Centrum daar voor een iPad Pro 11 inch 2020 scherm reparatie, om je hiermee te helpen!

Kies je iPad Pro 11 inch 2020 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Meer informatie over de iPad Pro 11 inch 2020

De iPad Pro 11 inch 2020 heeft een A12Z processor. Door deze processor kan je makkelijk multitasken door verschillende apps naast elkaar te zetten. Het vormgeven van foto’s of video’s is ook geen probleem vanwege deze geavanceerde processor. Door de twee camera’s op de achterkant kan je al je beeldmateriaal zelf maken. Daarnaast beschikt de iPad Pro 11 inch 2020 over een ultragroothoeklens vang je nog meer in een video of foto.

iPad Pro 11 inch 2020 scherm reparatie 

Wanneer je bij GSM Reparatie Centrum kiest voor een iPad Pro 11 inch  2020 scherm reparatie, wordt zowel het glas, touchscreen als het LCD-beeldscherm vervangen. Dat laatste kan prettig zijn in gevallen dat er strepen in het scherm zitten waardoor je delen van het scherm niet kan lezen en gebruiken. In het ergste geval vertoont de iPad Pro 11 inch 2020 helemaal geen beeld meer. Maar gelukkig weet GSM Reparatie Centrum als geen ander hoe we dit kunnen oplossen, door een iPad Pro 11 inch scherm reparatie namelijk.

Langs komen bij GSM Reparatie Centrum

Er zijn meerdere redenen waarom je naar GSM Reparatie Centrum toe kan komen met een kapotte iPad Pro 11 inch 2020, ongeacht of dit voor het scherm of een ander onderdeel is. Je betaalt de laatste prijs en je staat niet voor verrassingen. De totaalprijs van de iPad Pro 11 inch 2020 scherm reparatie is inclusief montage, garantie en BTW. Een reparatie duurt ongeveer 30 minuten, daardoor sta je snel weer buiten met een goed werkende iPad! Ons team van experts doet er alles aan om jouw iPad Pro 11 inch 2020 zo snel mogelijk weer naar behoren te laten werken. GSM Reparatie Centrum wordt dan ook niet voor niets dé specialist op het gebied van een iPad Pro 11 inch 2020 scherm reparatie genoemd.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!