• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie en batterij vervangen

Vrees je dat een Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie laten uitvoeren altijd gepaard gaat met hoge kosten? Die vrees is nergens voor nodig, in tegendeel! Bij het GSM Reparatie Centrum zorgen we er namelijk voor dat de schade aan het beeldscherm van je Huawei Mate 10 Lite steeds op een voordelige manier kan worden opgelost. Bovendien gebeurt dit ook nog eens zonder dat je, je favoriete smartphone langdurig hoeft te missen. In principe neemt de reparatie ongeveer 20 minuten tijd in beslag. Na afloop van de herstelling krijg je meteen de beschikking terug over je Huawei Mate 10 Lite waardoor de overlast zo beperkt mogelijk kan worden gehouden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er is absoluut geen enkele reden meer om het laten herstellen van je kapotte scherm nog langer uit te stellen!

Een zorgeloze Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie

De Huawei Mate 10 Lite beschikt over een nagenoeg randloos 5,9 inch Full HD scherm. Dit was een absolute primeur voor de Huawei Mate 10 Lite. De grote omvang van het beeldscherm zorgt er voor dat het nu nog meer dan vroeger uitnodigender wordt om zowel films als series op het beeldscherm te bekijken. Daar komt echter al snel verandering in op het ogenblik dat er sprake is van schade. Vanaf dat moment zal het namelijk niet meer zo fijn zijn om de filmpjes te bekijken, in tegendeel. Dat is toch niet waarom je er voor hebt gekozen om een dergelijk toestel te kopen? Gelukkig is het mogelijk om bij het GSM Reparatie Centrum een efficiënte Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie uit te laten voeren tegen een scherpe prijs!

Laat de schade aan je toestel niet erger worden!

Een kleine barst in het scherm van je Huawei Mate 10 Lite lijkt op het eerste zicht misschien niet zo’n groot probleem te zijn, maar er is vaak maar weinig voor nodig om deze schade erger te maken. Het is dan ook zomaar mogelijk dat je toestel op een zeker ogenblik compleet onbruikbaar wordt. Wil je dit graag voorkomen? Ook in dat geval spreekt het voor zich dat het de moeite waard is om een spoedige Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie uit te laten voeren.

Snel jouw Huawei Mate 10 Lite batterij vervangen

Als gebruiker van de Huawei Mate 10 Lite kan je rekenen op de aanwezigheid van een zeer goede 3300 mAh lithium-polymeer batterij. Ondanks het feit dat het hier een prima batterij betreft is het zo dat het mogelijk is dat de gebruikstijd op een zeker ogenblik gaat afnemen. Dit kan als resultaat hebben dat je bijvoorbeeld niet meer voldoende hebt aan één enkele oplaadbeurt om de dag mee door te komen. Voor veel mensen is dit erg vervelend. Daarnaast kan het ook zomaar voorkomen dat je toestel uitvalt voordat de volledige resterende batterijduur is opgebruikt. Wil je dit graag voorkomen? In dat geval is tijdig je Huawei Mate 10 Lite batterij vervangen absoluut de moeite waard. Het spreekt voor zich dat je ook hiervoor zonder probleem terecht kan hier bij het GSM Reparatie Centrum!

Laat je Huawei Mate 10 Lite zonder zorgen herstellen!

Wil je jouw Huawei Mate 10 Lite batterij vervangen? Of wil je graag dat de schade aan het scherm van je toestel wordt hersteld? In beide gevallen mag het duidelijk zijn dat wij je daarbij van het GSM Reparatie Centrum als geen ander kunnen helpen. Niet alleen zorgen wij voor een snelle herstelling van de schade, daarnaast hoef je het toestel eigenlijk slechts 20 minuten te missen. Hierdoor weten we de overlast voor jou als eigenaar van het toestel te allen tijde tot een minimum te beperken. Tot slot kunnen onze klanten ook nog eens altijd rekenen op een garantietermijn van 12 maanden op de uitgevoerde reparatie. Het mag dan ook duidelijk zijn, jouw Huawei Mate 10 Lite scherm reparatie uitbesteden aan het GSM

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug