• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 9 scherm reparatie

Kan jij op dit moment niet zonder een vakkundige specialist op het gebied van Huawei Honor 9 scherm reparatie? Dan kunnen wij je verzekeren dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Heb jij een barst of een scheur in het scherm van jouw Huawei Honor telefoon? Dan kunnen wij deze binnen no-time voor je repararen. Neem tijdens de reparatie plaats in één van onze wachtruimtes in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht of stuur je telefoon eenvoudig naar ons op. Ideaal als je geen tijd hebt om langs te komen. GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties.

Kies je Honor 9 reparatie

Prijzen zijn inclusief montage, 21% BTW en garantie.

Scherm
€ 119
Kies je kleur:

Een Huawei Honor 9 scherm reparatie

De Huawei Honor 9 beschikt over een IPS LCD scherm van in totaal 5,15 inch. Dit scherm heeft een resolutie van 1920×1080 en een pixeldichtheid van 428 ppi. Alleen al aan de eigenschappen van dit scherm kan je zien dat dit scherm prachtig is. In de werkelijkheid is het scherm nog mooier en daarom is het meer dan zonde als jij een barst of een scheur in het scherm hebt. Gelukkig kan je in dat geval altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum voor het uitvoeren van een Huawei Honor 9 scherm reparatie. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 119,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW.

Meer weten over ons?

Heb je behoefte aan extra informatie over bijvoorbeeld de werkwijze van GSM Reparatie Centrum? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen en bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] Niets voor niets zijn wij al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei Honor 9 scherm reparatie én meer!

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!