• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 9 scherm reparatie

Kan jij op dit moment niet zonder een vakkundige specialist op het gebied van Huawei Honor 9 scherm reparatie? Dan kunnen wij je verzekeren dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Heb jij een barst of een scheur in het scherm van jouw Huawei Honor telefoon? Dan kunnen wij deze binnen no-time voor je repararen. Neem tijdens de reparatie plaats in één van onze wachtruimtes in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht of stuur je telefoon eenvoudig naar ons op. Ideaal als je geen tijd hebt om langs te komen. GSM Reparatie Centrum is al meer dan 8 jaar de Nederlandse specialist op het gebied van telefoonreparaties.

Kies je Honor 9 reparatie

Deze prijzen zijn inclusief montage, 21% btw en garantie

Scherm
€ 119
Kies je kleur:

Een Huawei Honor 9 scherm reparatie

De Huawei Honor 9 beschikt over een IPS LCD scherm van in totaal 5,15 inch. Dit scherm heeft een resolutie van 1920×1080 en een pixeldichtheid van 428 ppi. Alleen al aan de eigenschappen van dit scherm kan je zien dat dit scherm prachtig is. In de werkelijkheid is het scherm nog mooier en daarom is het meer dan zonde als jij een barst of een scheur in het scherm hebt. Gelukkig kan je in dat geval altijd terecht bij GSM Reparatie Centrum voor het uitvoeren van een Huawei Honor 9 scherm reparatie. Wij voeren deze reparatie uit voor een bedrag van € 119,-. Dit bedrag is inclusief montage en BTW.

Meer weten over ons?

Heb je behoefte aan extra informatie over bijvoorbeeld de werkwijze van GSM Reparatie Centrum? Twijfel dan geen moment om contact met ons op te nemen en bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] Niets voor niets zijn wij al jarenlang de specialist op het gebied van Huawei Honor 9 scherm reparatie én meer!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug