• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Huawei Honor 10 scherm reparatie

De Huawei Honor 10 beschikt over een scherm van 5,99 inch en is geweldig voor het bekijken van series en films. Natuurlijk werkt deze telefoon ook perfect voor de dagelijkse taken. Helaas zie je tegenwoordig vaker schermen met barsten dan zonder en dit is natuurlijk hartstikke zonde van zo’n prachtige telefoon. Heb jij een barst of scheur in het scherm van jouw Huawei telefoon? Dan staat GSM Reparatie Centrum gelukkig voor je klaar. Wij kunnen een Huawei Honor 10 scherm reparatie voordelig voor je uitvoeren. Kom eens langs of neem contact met ons op.

Een Huawei Honor 10 scherm reparatie bij GSM Reparatie Centrum

Heb jij nood aan specialist op het gebied van telefoonreparaties? Dan weet je dat je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres bent. Al meer dan 8 jaar lang zijn we dé Nederlandse specialist op het gebied van smartphone reparaties. Onze specialisten zijn hier dag in dag uit mee bezig en weten vrijwel iedere defecte telefoon te repareren. Wij zijn zelfs zo zeker van ons diensten dat wij onze klanten een no cure, no pay garantie bieden. Zijn wij niet in staat om jouw defecte telefoon te repareren? Dan krijg je van ons het volledige betaalde bedrag terug.

Meer weten over GSM Reparatie Centrum?

Jouw Huawei Honor 10 scherm reparatie dient vanzelfsprekend in goede handen te zijn en daarom begrijpen wij het ook volkomen als je wat meer wilt weten over GSM Reparatie Centrum. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld onze werkwijze? Dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen door te bellen naar +31 85 06 06 476 of door een e-mail te sturen naar [email protected] Jouw Huawei Honor 10 scherm reparatie kan je het beste laten uitvoeren door de specialisten van GSM Reparatie Centrum.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!