• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Zakelijke klanten

De zakelijke oplossing voor al uw defecte toestellen!

Wij, het team van GSM Reparatie Centrum, begrijpen als geen ander dat niemand meer zonder een Smartphone, iPad of tablet kan. E-mailen, bellen, facturen betalen/ontvangen en zelfs boekhouden. Alles kan tegenwoordig gemakkelijk en eenvoudig gedaan worden via de smartphone of tablet. Wat is er dan vervelender als er een toestel defect is? Het liefst wilt u zo snel mogelijk weer online zijn!

En daar komen wij in actie! Wij kunnen u als zakelijke klant een snelle, accurate en professionele dienstverlening aanbieden.

Omdat ieder bedrijf anders is, denken en werken wij graag in een oplossing voor u op maat. Wilt u vooraf een offerte ontvangen? Geen probleem! Wij nodigen u graag uit om bij ons langs te komen voor een vrijblijvend gesprek.Wilt u liever dat een van onze vertegenwoordigers bij uw bedrijf langs komt voor een vrijblijvend gesprek? Ook geen probleem! Neem contact met ons op en we maken een afspraak met u.

Dit gaat gepaard met 12 maanden garantie op de functionaliteit van het vervangen onderdeel en een lage prijs. Werkt de touch-functie op uw nieuwe scherm niet goed? Daar geven wij garantie op! Op breuken in het glas of LCD daarentegen niet.  Op batterijen, oplaadpunten, audiojacks geld een garantietermijn van 3 maanden.

Maar buiten het repareren van uw toestel(len), kunnen wij U ook adviseren in de aanschaf van goed beschermende hoesjes en screen-protectors.  Telefoons en iPads zijn kwestbaar, de kleinste val kan al fataal zijn. Daarom is het belangrijk uw toestel(len) goed te beschermen. Dit neemt uiteraard niet weg dat er alsnog een defect kan optreden. Wij kunnen U adviseren bij het uitzoeken voor de beste bescherming voor uw toestel(len). Wilt U een flipcase, hardcase of screenproctors? Wij staan voor u klaar voor vrijblijvend advies.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust contact op onze vertegenwoordiger ‘Zakelijke Dienstverlening’ Manon. Zij is te bereiken via het e-mailadres: [email protected]

Kunnen wij je helpen?

+31 85 06 06 476
Op werkdagen van 10:00 tot 18:00

[email protected]
Op werkdagen binnen 2 uur reactie

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!