• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Xiaomi Note 8 Pro scherm reparatie

Als je een voordelige, snelle en bovenal vakkundige partner kan gebruiken voor het uitvoeren van je Xiaomi Note 8 Pro scherm reparatie, dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Bij ons zijn er altijd specialisten aanwezig die jarenlange ervaring hebben met het repareren van verschillende telefoons. Daarom kunnen wij ervoor zorgen dat jou Xiaomi note 8 pro scherm reparatie tot een goed einde komt. Mocht dit niet lukken, dan krijg je je geld terug. Kom langs in één van onze winkels in Oosterhout, Nijmegen of Utrecht. Niet in de mogelijkheid om langs te komen? Dan is het bij GSM Reparatie Centrum ook mogelijk om jouw defecte telefoon naar ons op te sturen. In de meeste gevallen sturen wij jouw defecte smartphone binnen 48 uur terug op.

De meest efficiënte Xiaomi Note 8 Pro scherm reparatie

Tegenwoordig zijn smartphones niet meer weg te denken uit het leven van de gemiddelde persoon in Nederland. We gebruiken de telefoon om te werken, sociale contacten te onderhouden en daarnaast gebruiken we de telefoon ook nog weleens voor ontspannende activiteiten. Veel Nederlanders stellen dan ook de reparatie van hun telefoon uit, omdat ze bang zijn de telefoon voor een lange tijd te moeten missen. Deze vrees is echter volkomen onnodig, want bij GSM Reparatie Centrum voeren wij een Xiaomi Note 8 Pro scherm reparatie namelijk al uit binnen 20 minuten. Na 20 minuten kun je dus weer genieten van een telefoon zonder krassen en barsten!

Meer weten over GSM Reparatie Centrum?

Net als jij vinden wij dat de reparatie van jouw smartphone altijd in goede handen moet zijn. Daarom staan wij altijd klaar om onze klanten te helpen met eventuele vragen. Wil je meer weten over hoe het reparatieproces bij ons in elkaar steekt of heb je andere vragen? Twijfel dan geen moment en neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 85 06 06 476.

📱 No cure, no pay

GSM Reparatie Centrum biedt alle klanten een 'no cure, no pay' garantie. Deze garantie houdt in dat als wij jouw telefoon niet kunnen repareren je ons niets hoeft te betalen. Je bent dus altijd verzekerd van een werkende telefoon of je betaalt niets. Tevens zorgen we ervoor dat je bij een reparatie alle data op je telefoon behoudt. Een telefoon reparatie bij GSM Reparatie Centrum brengt dus geen enkel risico met zich mee.

📱 Hoe lang heb ik garantie?

GSM Reparatie Centrum biedt een garantietermijn van 12 maanden aan op de functionaliteit van de vervangen onderdelen. Val-, druk-, stoot- of vloeistofschade vallen niet onder deze garantie. Op verbruiksartikelen (batterijen, oplaadpunten en audiojacks) geldt een garantietermijn van 3 maanden. Gaat het vervangen onderdeel binnen de garantietermijn defect? Dan vervangen wij dit onderdeel zonder bijkomende kosten. Wij zij niet aansprakelijk voor verdere schade aan het toestel na de reparatie.

📱 Kom langs zonder afspraak

Bij GSM Reparatie is het zowel mogelijk om met als zonder afspraak langs te komen. Stap gerust binnen bij één van onze vestigingen in Utrecht, Nijmegen of Oosterhout. Leg het defect uit aan de medewerkers en hierna wordt besproken welke onderdeel vervangen moet worden en welke kosten hieraan verbonden zijn. Vervolgens krijgt je een reparatie-bon van ons mee. Hierop staat je naam en de reparatie duidelijk vermeld en zonder deze bon kunnen wij het toestel niet retour geven. Bewaar deze bon dus goed. Je kunt je telefoon doorgaans na 20 minuten ophalen en weer genieten van een telefoon die volledig naar behoren werkt.

📱 Waarom kiezen voor GSM Reparatie Centrum?

GSM Reparatie Centrum is al 9 jaar lang de specialist in Nederland op het gebied van telefoon reparaties. Onze reparaties zijn goedkoop en je kunt je telefoon in de meeste gevallen al na 20 minuten ophalen. Geen tijd om langs te komen? Stuur dan je telefoon naar ons op en binnen 48 uur ontvang je jouw gerepareerde telefoon terug. Zijn wij niet in staat om jouw telefoon te repareren? Dan krijg je uiteraard al je geld terug. Naast het uitvoeren van reparaties kunnen we ook de data van je oude telefoon overzetten op een nieuwe telefoon of we kunnen je helpen om je nieuwe smartphone te installeren.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!