• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dé specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Nijmegen

GSM Reparatie Centrum – Nijmegen

Adres:Passage Molenpoort 18, 6511HV, Nijmegen

Telefoon:085 06 06 476

E-mail i Om je mail zo snel en goed mogelijk te verwerken vragen wij om in het onderwerp van je mail de stad waar je vraag voor bedoeld is te zetten. Dus Utrecht, Nijmegen, Oosterhout of Per post. : [email protected]

Momenteel: Gesloten

Meer informatie

Maandag 12:00 - 18:00

Dinsdag 10:00 - 18:00

Woensdag 10:00 - 18:00

Donderdag 10:00 - 19:00

Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Heb jij behoefte aan een telefoon reparatie Nijmegen? Dan ben je bij GSM Reparatie Centrum aan het juiste adres. Een defecte telefoon is nooit handig, maar in sommige gevallen is een defecte telefoon helaas niet te voorkomen. Gelukkig kan je in dat geval terecht bij GSM Reparatie Centrum. Wij kunnen binnen 20 minuten een telefoon reparatie Nijmegen voor je uitvoeren. Heb je geen tijd om langs te komen? Dan is het ook mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen. Binnen 48 uur ontvang je je gerepareerde telefoon weer in huis.

Kies je merk

Kom langs voor een telefoon reparatie Nijmegen

Onze vestiging in Nijmegen bevindt zich aan de Passage Molenpoort 18. Onze specialisten houden zich hier dagelijks bezig met telefoon reparaties en wij kunnen je dan ook verzekeren dat wij in staat zijn om jouw defecte telefoon te repareren. Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van telefoon reparatie Nijmegen en inmiddels hebben we alle defecten dan ook wel voorbij zien komen. Naast reparaties kunnen wij je tevens helpen met het overzetten van data, het installeren van de telefoon en het verhelpen van waterschade. Loop gerust eens binnen bij onze vestiging in Nijmegen of neem contact met ons op voor meer informatie.

GSM Reparatie Centrum in Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar een partij die jou kan helpen met je telefoon reparatie Nijmegen kunnen wij je van dienst zijn. Naast dat wij scherpe prijzen hanteren voor onze reparaties bieden we je tevens een ‘no cure, no pay’ garantie. Dit betekent dat wanneer wij niet in staat zijn om jouw telefoon te repareren je van ons het bedrag dat je hebt betaald voor de reparatie terugkrijgt. Geen werkende telefoon? Dan betaal je dus niets. Hiernaast ben je bij ons verzekert van een razendsnelle reparatie. In de meeste gevallen sta je na 20 minuten weer buiten met een telefoon die naar behoren werkt en er ook zo uitziet.

Vanzelfsprekend bieden wij garantie op alle onderdelen die we voor je hebben vervangen. De duur van de garantie is afhankelijk van de onderdelen die zijn vervangen. Meer informatie vind je in onze garantievoorwaarden. Plan eenvoudig een afspraak in op onze website of kom langs zonder afspraak. Houdt er echter wel rekening mee dat wanneer je langskomt zonder afspraak de wachttijden iets langer kunnen zijn.

Heb je geen tijd of is het in jouw geval niet handig om langs te komen voor een telefoon reparatie Nijmegen? Dan is het ook mogelijk om je defecte telefoon naar ons op te sturen. Zodra wij je telefoon hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met de reparatie en in de meeste gevallen kan je je telefoon binnen 48 uur weer in huis verwachten. We doen er alles aan om jouw defecte telefoon zo snel mogelijk te repareren, want ook wij weten immers dat je telefoon onmisbaar is geworden. We proberen de tijd dat jij je telefoon kwijt bent zo kort mogelijk te maken.

Behoefte aan meer informatie?

Heb je behoefte aan meer informatie met betrekking tot een telefoon reparatie Nijmegen? Selecteer dan hierboven het model van je telefoon en bekijk welke reparaties wij voor dit model uit kunnen voeren. Mocht je echter andere vragen hebben is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij staan iedere werkdag klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31 85 06 06 476 of stuur een e-mail naar [email protected] Niet voor niets zijn wij al meer dan 8 jaar dé specialist op het gebied van telefoon reparatie Nijmegen.

📱 Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

📱 Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

📱 Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

📱 Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!