• Tot 12 maanden garantie
  • No cure no pay
  • Altijd behoud van data
  • Al 9 jaar dΓ© specialist in reparaties
  • Kom langs of stuur je apparaat op

Telefoon reparatie Haarlem

Tegenwoordig gebruikt haast iedereen elke dag wel een mobiele telefoon. Het is belangrijk om bereikbaar te zijn voor familie, vrienden en werk. Daarom kunnen wij ons maar al te goed voorstellen hoe het is als jouw telefoon kapot is. Dit kan een defecte batterij zijn waardoor je telefoon niet meer aan gaat maar het kan ook een gebroken scherm zijn. Onze expertise ligt op alle vlakken en daarom kunnen wij prima jouw telefoon reparatie Haarlem uitvoeren. Op onze website zie je welke reparaties wij allemaal kunnen uitvoeren en aan welke telefoons dit is. Wij zien onze klanten graag blij en daarom doen wij altijd ons best om jouw telefoon zo snel mogelijk te repareren.

Kies je merk

De handige nieuwe website

Met de nieuwe website willen we het jou als klant een stuk makkelijker maken en dat zal je goed merken. Zo wordt het een stuk makkelijker om jouw telefoon naar ons op te sturen. Wij hebben geen locatie in Haarlem maar dat wil dus niet zeggen dat wij je niet kunnen helpen. Je kan de telefoon eenvoudig opsturen zodat wij hiermee aan de slag kunnen gaan. Ook wordt het een stuk makkelijker om een afspraak op locatie te maken. Als je een stuk moet reizen wil je niet ook nog eens in een rij staan of lang moeten wachten. Daarom is het prettig een afspraak te hebben staan zodat wij direct voor je aan de slag kunnen gaan.

Snel jouw telefoon als nieuw

Wij laten onze klanten niet graag onnodig lang wachten. Daarom gaan wij altijd zo snel mogelijk aan de slag met jouw telefoon reparatie Haarlem. Je kunt langskomen wanneer het jou uitkomt en dan repareren we jouw telefoon op locatie. Hierdoor heb je deze altijd binnen 20 minuten weer terug. Omdat wij geen locatie in Amsterdam hebben snappen we best dat het makkelijker is om jouw telefoon op te sturen. Zodra wij deze binnen hebben wordt hij gerepareerd en weer terug gestuurd. Binnen 48 uur heb je dan jouw telefoon weer terug.

Welke telefoon reparatie Haarlem is mogelijk?

Voordat je jouw telefoon opstuurt of langskomt in een van onze winkels wil je natuurlijk wel weten of wij hiermee aan de slag kunnen. Op onze website zie je welke merken en modellen wij allemaal kunnen repareren. Naast de standaard reparaties voeren wij ook waterschade behandelingen uit. Mocht jouw telefoon onverhoopt nat zijn geworden dan is het in sommige gevallen mogelijk dit te herstellen. Is dit niet het geval overleggen wij altijd eerst met jou om te bepalen wat wij verder gaan doen. Een telefoon reparatie Haarlem lost de meeste problemen snel en eenvoudig op.

Waarom kies je voor GSM Reparatie Centrum?

Wij repareren telefoons voor een zo laag mogelijke prijs en doen dit direct voor je. Zo hoef je nooit lang te wachten op jouw telefoon. Wij zien onze klanten graag blij en bekijken daarom altijd hoe wij problemen zo voordelig mogelijk kunnen oplossen. Zeker met onze nieuwe website wordt een telefoon reparatie Haarlem een stuk makkelijker te regelen. Laat jouw telefoon repareren wanneer het jou uitkomt.

Ben jij niet woonachtig in Haarlem? Dat is voor ons geen enkel probleem. Wij voeren ook reparaties uit in de omgeving van Haarlem, in o.a.:Β Utrecht,Β Amersfoort,Β AmsterdamΒ enΒ Almere.

πŸ“± Wat kost een scherm reparatie?

Heb je je telefoon laten vallen waardoor er nu een barst of een scheur in het scherm zit? Geen zorgen want de specialisten van GSM Reparatie Centrum kunnen vrijwel iedere scherm reparatie voor je uitvoeren. Bekijk de website voor de kosten per model.

πŸ“± Garantietermijn op een scherm reparatie?

Je hebt in totaal 12 maanden garantie op een scherm reparatie. Mocht er binnen 12 maanden iets mis zijn met het scherm is het vanzelfsprekend mogelijk om bij ons langs te komen voor een nieuw scherm.

πŸ“± Wat kost een batterij vervangen?

De kosten voor het vervangen van de batterij zijn afhankelijk van het type telefoon dat je hebt. Houdt er echter wel rekening mee dat batterijen van nieuwe telefoons over het algemeen duurder zijn dan batterijen van oudere telefoons.

πŸ“± Garantietermijn op een vervangen batterij?

Je hebt in totaal 3 maanden garantie op een nieuwe batterij. Mocht de batterij het binnen deze 3 maanden begeven dan monteren wij gratis een nieuwe batterij voor je.

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je terug

Β© 2020 - GSM Reparatie Centrum
avatar
Tom van GSM Reparatie Centrumonline
Welkom bij GSM Reparatie Centrum. Wij zijn gewoon open tijdens de lockdown! Mocht je vragen hebben stel ze gerust.
Wij zijn OPEN tijdens de lockdown!